Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Chart Show: Κι ο χωρισμός θέλει τα τραγούδια του!

Chart Show: Κι ο χωρισμός θέλει τα τραγούδια του!

Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ; Λάθος!

Θέλετε κι απόδειξη ότι όχι μόνο γλεντούν αλλά και τραγουδάνε πολύ; Περιμένετε έως αύριο το βράδυ, Σάββατο 17 Μαρτίου, που το Chart Show θα βάλει… φωτιά στο σαββατόβραδο και θα… δώσει πόνο με τραγούδια που άγγιξαν τις πληγωμένες καρδιές… μέχρι να πάνε παρακάτω!

Η Δέσποινα Βανδή θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στον ALPHA και μέσα από το Chart Show θα παρουσιάσει τη λίστα με τα 30 κορυφαία τραγούδια χωρισμού των τελευταίων 40 ετών, με τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου. Παράλληλα ο Music Expert της εκπομπής Γιώργος Αρσενάκος θα αποκαλύπτει παρασκήνιο και ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους στίχους των μεγάλων τραγουδιών του χωρισμού.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού:

«Η βραδιά είναι γεμάτη εκπλήξεις και λαμπερές παρουσίες: ο μουσικός παραγωγός Ηλίας Μπενέτος μοιράζεται τις δικές του εμπειρίες από την πολυετή του πείρα στο χώρο της μουσικής.

Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανεβαίνουν οι (με αλφαβητική σειρά): Θέμης Αδαμαντίδης, Λένα Αλκαίου, Βαλάντης, Γιώργος Κακοσαίος, Γιώργος Λιβάνης, Μέμος Μπεγνής, Χριστίνα Σάλτη και Χρήστος Σαντικάι για να ερμηνεύσουν μοναδικά επιτυχίες για ραγισμένες καρδιές!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος σε μία ξεχωριστή εμφάνιση θα προκαλέσει συγκίνηση.

Η Άντζελα Δημητρίου θα βάλει φωτιά στο σαββατόβραδο και ο Βασίλης Καρράς θα μας θυμίσει του χωρισμού τον πόνο μέσα από τα τραγούδια του.

Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ: ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Σταυροπούλου φέρνουν τα πάνω κάτω στο πλατό του Chart Show!».

Υπομονή έως αύριο το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:00, που στον ALPHA θα δούμε… και θα ακούσουμε, βεβαίως βεβαίως, ποια τραγούδια χωρισμού είναι τα πιο αγαπημένα, αλλά και ποιο βρίσκεται στην κορυφή του chart … των χωρισμένων!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις