Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

DEAL: νέο deal με τον ALPHA

DEAL: νέο deal με τον ALPHA

Οι μηχανές όχι μόνο έχουν πιάσει δουλειά, αλλά όπως φαίνεται δεν θα σταματήσουν να δουλεύουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Άλλωστε η πορεία του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης ήταν αυτή που έκανε τα στελέχη του ALPHA να κάνουν και νέο… deal για το DEAL.

Αν και την περυσινή σεζόν η έλευση ανταγωνιστικού τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1, του 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή, έδειξε να… κλονίζει το… deal με τους τηλεθεατές, τελικά το τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρό… και αγαπητό σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού για να σταματήσει!

Έτσι το DEAL βγαίνει νικητής στη μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στα δύο τηλεπαιχνίδια με αποτέλεσμα ο ALPHA να αποφασίσει να δώσει το «πράσινο φως» για παραγωγή επεισοδίων ώστε να προβάλλεται… τουλάχιστον… έως το τέλος της φετινής σεζόν. Στα επεισόδια μάλιστα που θα προβάλλονται από την καινούργια χρονιά θα παίξει μεγάλο μεγαλύτερο ρόλο ο «τραπεζίτης» που αποφασίζει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του… προκαλώντας πολλές ανατροπές.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μην σας κάνει εντύπωση αν το DEAL βρίσκεται στο πρόγραμμα του ALPHA και την επόμενη σεζόν αφού ναι μεν στο σταθμό θέλουν να βγάλουν και το Super Deal, αλλά λόγω της πανδημίας είναι δύσκολο να υπάρχουν όσα άτομα απαιτούνται για την παραγωγή του μπροστά από τις κάμερες. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το νέο deal με τον ALPHA για το DEAL αναφέρει και ότι στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, κάπου δηλαδή τον Φεβρουάριο, θα πέσει πάλι στο τραπέζι του σταθμού για να αποφασιστεί αν θα πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν με καινούργιο κύκλο επεισοδίων…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις