Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2022: Η Στεφανία ανακοινώνει το 12άρι της Ελλάδας

Eurovision 2022: Η Στεφανία ανακοινώνει το 12άρι της Ελλάδας

Στο ρυθμό της Eurovision θα ζήσει σε λίγες ημέρες η Ευρώπη, αλλά όχι μόνο, αφού ο διαγωνισμός τραγουδιού κερδίζει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ λοιπόν αποφάσισε πως το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της 66ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσώπησε πέρυσι τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού με το «Last Dance». Έναν χρόνο μετά η Στεφανία παρουσιάζει τη δική της μουσική εκπομπή στην Ολλανδία, έχει κυκλοφορήσει τρία νέα singles, ενώ πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφική ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Στον φετινό τελικό του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Pala Olympico του Τορίνο της Ιταλίας

αναλαμβάνει να δώσει σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση την υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας.

Βέβαια η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, θα αναλάβουν για μία ακόμη χρονιά τα ηνία του σχολιασμού της μετάδοσης της Eurovision 2022, που θα παρακολουθήσουμε απευθείας από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, στις 10, 12 (Ημιτελικοί) και 14 Μαΐου 2022 (Μεγάλος Τελικός), στις 22:00.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together» διαγωνίζεται στις 10 Μαΐου, δηλαδή στον Πρώτο Ημιτελικό.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις