Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Immersion, βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα: Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη

Immersion, βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα: Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη

Πέρασαν δέκα χρόνια από την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ « Immersion, βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα» στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης σε συνεργασία με την ActionAid, έζησε για μία εβδομάδα σε ένα από τα πιο φτωχά μέρη του πλανήτη, στη Sierra Leone και οι τηλεθεατές «βούτηξαν» σε μία άλλη πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη, «είχε καθηλώσει το Ελληνικό κοινό, μας μεταφέρει με αληθινό και εξαιρετικό κινηματογραφικό τρόπο, σπάζοντας τα στερεότυπα, την εμπειρία, τους ανθρώπους, τα μέρη, την πραγματικότητα, τα συναισθήματα.

Έγινε, δε, η αίτια να βοηθηθούν εκατομμύρια άνθρωποι του τρίτου κόσμου, εξαιτίας της καθολικής και συγκινητικής ανταπόκρισης των Ελλήνων πολιτών.»

Απόψε, ακριβώς τα μεσάνυχτα, με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την πρώτη προβολή του, θα πραγματοποιηθεί από τον ΑΝΤ1, μια επετειακή μετάδοση του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη «Immersion, βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα». Έτσι το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία είτε να θυμηθεί, είτε να γνωρίσει την «άλλη πραγματικότητα», αλλά σίγουρα θα είναι ένα από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά «ταξίδια».

Δείτε το trailer: 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις