Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Just The Two Of Us με Καίτη Γαρμπή και Ανδρέα Μικρούτσικο

Just The Two Of Us με Καίτη Γαρμπή και Ανδρέα Μικρούτσικο

Στην τελική ευθεία το φιλανθρωπικό show του OPEN και το Σάββατο θα μπουν… πολλές φωτιές… αφού εκτός των άλλων θα υπάρχει διπλή αποχώρηση! Εκτός από τους διαγωνιζόμενους που θα προσπαθήσουν με τις ερμηνείες τους να κερδίσουν την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές προκαλώντας… φωτιά στα social media, στη σκηνή θα βρεθεί η Καίτη Γαρμπή… βάζοντας φωτιά στο κέφι με επιτυχίες της.

Ένα ακόμα πρόσωπο όμως, που θα είναι φιλοξενούμενος στο live του Σαββάτου, έχει βάλει… φωτιές ακόμα και σε άλλα κανάλια με την παρουσία του. Έτσι λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος που απόψε ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ για το Big Brother, αύριο θα είναι στο J2Us και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα πετάξει τα… μπουρλοτάκια του… γενικά… και ειδικά! Ωστόσο δεν θα μείνει μόνο σε αυτά αποδεικνύοντας ότι (και) μουσικά πηγαίνει… κόντρα στο επώνυμό του, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις που θα ευχαριστήσουν… αλλά και θα συγκινήσουν τους τηλεθεατές.

Αύριο λοιπόν, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί στον προημιτελικό του J2Us τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια με τραγούδια που θα είναι από τη δισκοθήκη του 80’s με σκοπό να θυμηθούν οι παλαιότεροι αλλά και να μάθουν οι νεότεροι πόσο… και πώς… γλένταγε τότε ο κόσμος. 

Και φυσικά η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να τους κρίνουν… αλλά και να θυμηθούν πολλά από εκείνη τη δεκαετία… κι όχι μόνο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις