Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

MEGA STORIES: Μαρτυρίες και έρευνες για τον κορονοϊό

MEGA STORIES: Μαρτυρίες και έρευνες για τον κορονοϊό

Αν και σε όλο τον κόσμο δίνεται μάχη ενάντια στον COVID 19, κάποιοι… κάποιες… εξακολουθούν να υποστηρίζουν… διάφορα σενάρια συνωμοσίας, αγνοώντας ακόμα και τους χιλιάδες θανάτους καθημερινά από τον κορονοϊό.

Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι που δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στη νόσο, από οποιαδήποτε πόστο, αλλά και αυτοί που βίωσαν… και ευτυχώς επιβίωσαν… από τον κορονοϊό. Αυτοί λοιπόν, οι νικητές, που έδωσαν όμως σκληρή μάχη μιλούν, διηγούνται την ιστορία τους. Και σίγουρα πρόκειται για MEGA STORIES που αξίζει να παρακολουθήσουν ακόμα κι οι… σεναριολόγοι στην πρεμιέρα της εκπομπής που κάνει πρεμιέρα απόψε στο MEGA.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ξεκινά με την ιστορία-μαρτυρία της «ασθενούς μηδέν», την πρώτη δηλαδή που καταγράφηκε ως κρούσμα στη χώρα μας, ενώ επισκέπτεται το  ΑΧΕΠΑ στη συμπρωτεύουσα και τον Ευαγγελισμό στην Αθήνα καταγράφοντας τη μάχη που δίνουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τους προβληματισμούς τους, αλλά και τους φόβους τους, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν την ώρα του καθήκοντος, ενώ από την άλλη απαθανατίζει και την ελπίδα που διαγράφεται στο χαμόγελό τους και που μοιράζονται με τους ασθενείς τους.

Η Covid – 19 είναι η ασθένεια που προκαλεί ένας άγνωστος και πανίσχυρος ιός, όπως άλλωστε μαρτυρούν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου έγκριτοι επιστήμονες που εμπλέκονται συστηματικά στη μελέτη του.

 

Στην αποψινή πρεμιέρα της εκπομπής, MEGA STORIES, στις 23:10, μέσα από τη συχνότητα του MEGA άνθρωποι που βίωσαν αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση εξομολογούνται συγκλονιστικές ιστορίες και μαρτυρίες στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα την ύπαρξη του κορονοϊού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις