Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Masked Singer: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου εντυπωσιακού show με τις Μάσκες

Masked Singer: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου εντυπωσιακού show με τις Μάσκες

Ένα εντυπωσιακό show θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Γνωστά πρόσωπα θα… βάλουν τις μάσκες τους και θα πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι. 

Αν και το Masked Singer διεκδίκησαν κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, τελικά όπως πρώτα είχαμε αποκαλύψει από το newsit.gr ο ΣΚΑΪ κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής του με σκοπό να… μασκάρει γνωστά πρόσωπα που πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι, αλλά και στη μεταμφίεση παραμένοντας «άγνωστοι» μέχρι τη στιγμή που θα βγάλουν τη μάσκα τους.

Ποιες είναι όμως, οι Μάσκες, οι μεταμφιέσεις δηλαδή τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν οι διαγωνιζόμενοι για να μπερδέψουν τους τηλεθεατές, αλλά και τους «Ντετέκτιβ» του show Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη  που πρέπει να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε Μάσκα; Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν που θα εμφανιστούν στο πρώτο show θα είναι ντυμένοι ως: Ιπποπόταμος, Ποπκόρν, Γορίλας, Μινώταυρος, Τσολιάς, Μέλισσα, Κύκλωπας και Cyber girl. Οι μάσκες, τα κοστούμια λοιπόν θα είναι εμπνευσμένα και από τη φύση, αλλά και από την παράδοση έως και τη σύγχρονη ζωή. Με αυτά τα κοστούμια θα προσπαθήσουν να… μπερδέψουν κριτές και κοινό, αλλά και να τους κερδίσουν ώστε να αποσπάσουν τη θετική τους ψήφο και να μην αναγκαστούν να βγάλουν τη μάσκα.

Αυτή την Πέμπτη λοιπόν 31 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, ο Σάκης Ρουβάς θα υποδεχτεί στον ΣΚΑΪ τους διαγωνιζόμενους του Masked Singer, αλλά και τους τηλεθεατές που θα πρέπει να ανακαλύψουν με διάφορα στοιχεία που θα δίνονται ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε μάσκα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις