Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

The Chase: η Μαρία Μπεκατώρου αναζητά τους κυνηγούς της

The Chase: η Μαρία Μπεκατώρου αναζητά τους κυνηγούς της

Καινούργιο για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο τηλεπαιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλει καθημερινά το MEGA με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο σταθμός της Καλλιθέας εξασφάλισε για τη χώρα μας τα δικαιώματα του The Chase που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου στο Mega.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού:

«Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA για να δώσει με τη θετική της ενέργεια και την αμεσότητά της ρυθμό στο νέο τηλεπαιχνίδι που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το The Chase δεν είναι ένα συνηθισμένο τηλεπαιχνίδι. Είναι μια αναμέτρηση που απαιτεί ταχύτητα, στρατηγική και γνώσεις που απλά… δεν παίζονται. Τέσσερις παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τους Chasers και διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής, «κυνηγούν» τους παίκτες με τις σωστές απαντήσεις τους και προσπαθούν να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Μοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως;

Ποιος θα καταφέρει να ξεφύγει από τους Chasers για να κερδίσει το έπαθλο;

Μια συναρπαστική «καταδίωξη» γνώσεων.»

Αυτές τις ημέρες λοιπόν η παραγωγή κάνει κάστινγκ για τους παίκτες, αναζητώντας όμως και τους κυνηγούς, τους μόνιμους δηλαδή συνεργάτες που θα… κυνηγούν τους διαγωνιζόμενους για να τους κόψουν πορεία αποδεικνύοντας ότι είναι καλύτεροι στο κυνήγι των γνώσεων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του MEGA τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο ώστε το The Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου να βγει στον αέρα στις αρχές του Δεκέμβρη με σκοπό καθημερινά, πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού να καταφέρνει να συγκεντρώνει τους τηλεθεατές στη συχνότητά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις