Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

The booth: η εκπομπή που «καίει»!

The booth: η εκπομπή που «καίει»!

Καινούργια εκπομπή στο OPEN που κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει το τηλεοπτικό κοινό, ακόμα και… καταστρέφοντας πρόσωπα που μπορεί να έχουν μέλλον στο τηλεοπτικό τοπίο.

Το κανάλι που χρησιμοποιεί το σλόγκαν «Beyond TV» αποδεικνύει με πολλές επιλογές του ότι μπορεί… και κάνει… προσπάθειες για να μην μένουν οι τηλεθεατές στη συχνότητά του. Τελευταίο… δημιούργημα η εκπομπή «The booth» που θα είχε ίσως νόημα σε κάποιο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα ενός ραδιοφωνικού… ακόμα και τηλεοπτικού… σταθμού αλλά με πολλές αλλαγές. Ακολουθώντας τη συνταγή των «τηλεφωνικών γραμμών» τέσσερις γυναίκες προσπαθούν ως γυναικοπαρέα να λύσουν τα προβλήματα που έχουν ακροατές… ε… συγγνώμη… τηλεθεατές. Αν και οι περισσότερες από αυτές είναι «φρέσκα» πρόσωπα στην παρουσίαση διαθέτουν άνεση, χιούμορ και γέλιο… έστω κι αν αρκετές φορές τα υπερβολικά χάχανα γίνονται… ουρλιαχτό (στο σημείο αυτό ενός λεπτού σιγή, για τον εργαζόμενο ηχολήπτη) και ψάχνεις το κοντρόλ να κατεβάσεις ήχο. 

Αυτό που… αποπνέει η εκπομπή είναι ότι στήθηκε στο πόδι… χωρίς θεματολογία… χωρίς προεργασία… εκτός κι αν οι τηλεφωνικές γραμμές δεν είναι και τόσο… αυθόρμητες. Ορισμένα από τα θέματα που… θίγονται στις τηλεφωνικές γραμμές είναι μάλλον… ακατάλληλα για την ώρα… αλλά σίγουρα τα περισσότερα είναι ακατάλληλα για έναν σταθμό που θέλει να υποστηρίζει πως είναι «beyond tv». Τελικά ίσως όμως και να έχουν δίκιο αφού τέτοιου ύφους… εκπομπές (?!?) είναι πέρα από τη λογική της τηλεόρασης και ίσως αυτό θέλουν να δημιουργήσουν στο κανάλι της Παιανίας: χαμηλής αισθητικής εκπομπής για να βγαίνει η μέρα, έστω και αν λόγω αυτών καταστρέφεται όποια άλλη προσπάθεια γίνεται στο πρόγραμμα.

Άλλωστε… δυστυχώς… εκπομπές όπως το «Booth»… το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»… και άλλες υπάρχουν… υπήρχαν… και θα υπάρχουν στην τηλεόραση, ίσως για να… ξεχωρίζουν κάποιες άλλες… μέτριες… ως μονόφθαλμες..! Έστω κι αν με αυτές «καίγονται» κανάλια… και πρόσωπα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις