Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

UEFA Champions League: Ο μεγάλος τελικός Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ, στο MEGA

UEFA Champions League: Ο μεγάλος τελικός Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ, στο MEGA

Στις κερκίδες του «Ataturk Olympic Stadium» της Κωνσταντινούπολης θα βρεθούν οι Έλληνες φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν το Σάββατο 10 Ιουνίου από τη συχνότητα του MEGA τον τελικό του UEFA Champions League.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπά στην Κωνσταντινούπολη και στις 22.00 το MEGA θα μεταδώσει και πάλι τον τελικό του UEFA Champions League σε μια ιστορική αναμέτρηση κορυφής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού: “Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, με κύριους εκφραστές τους Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Μπερνάρντο Σίλβα έχει στόχο να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία της. Απέναντί της, η έκπληξη του φετινού UEFA Champions League, Ίντερ, που έφτασε στον τελικό κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες φλερτάρουν με το τέταρτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη μακρά πορεία του ιταλικού συλλόγου.

Το MEGA δίνει το «παρών» στη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και την κορυφαία στιγμή της πιο εμφατικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη σε επίπεδο συλλόγων.

Με συνεχή ενημέρωση από την Τετάρτη 7 Ιουνίου, πριν τον μεγάλο τελικό UEFA Champions League, το MEGA θα μεταφέρει μέσα από όλα τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές τον παλμό της «πρωτεύουσας του ποδοσφαίρου» για φέτος, απευθείας από την Κωνσταντινούπολη.

Ζωντανές συνδέσεις, αφιερώματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά και ειδικά ένθετα στο MEGA Play (υβριδική πλατφόρμα MEGA) θα διαμορφώσουν την ατμόσφαιρα, όσο διαρκεί η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό.

Τρεις απεσταλμένοι του σταθμού θα βρίσκονται στην καρδιά της διοργάνωσης, προκειμένου να μεταδίδουν τα τεκταινόμενα από την Κωνσταντινούπολη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη και την απονομή του φετινού τελικού UEFA Champions League.

Επικεφαλής της αποστολής, ο Κώστας Βερνίκος σχολιάζει έναν ακόμη τελικό, ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός στη μακρά διαδρομή του. Μαζί του, ο Αντώνης Κατσαρός σε μια ακόμη περιγραφή τελικού στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και ο Γιώργος Μαζιάς στο απολύτως εξειδικευμένο ρεπορτάζ από τα άδυτα των στρατηγείων των δυο ομάδων.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 21:00, ξεκινά το Pre-Game της κρίσιμης αθλητικής αναμέτρησης στο MEGA. Ο Παναγιώτης Περπερίδης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Γιώργος Χελάκης τεστάρουν τις γνώσεις της Μαρίας Μάρκου, της «διαβόητης» Γυναίκας Με τα Μαύρα του «The Chase». Η Chaser, κεντρική καλεσμένη της βραδιάς, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο καλά γνωρίζει την ιστορία του UEFA Champions League.

Η τριανδρία του Pre-Game παρουσιάζει επίσης ρετρό τελικούς, αλλά και ειδικά αφιερώματα με τις πορείες των διεκδικητών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ακόμα, η εκπομπή του MEGA δίνει το μικρόφωνο στους πρωταγωνιστές, για τις τελευταίες σκέψεις πριν τον αγώνα, ενώ ακολουθεί, όπως πάντα, η πρωτοποριακή τεχνική ανάλυση.

Στις 22:00, το πρώτο σφύριγμα του μεγάλου τελικού UEFA Champions League.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η φαντασμαγορική απονομή, οι πανηγυρισμοί των νικητών από τα αποδυτήρια, αποκλειστικές συνεντεύξεις και σχόλια των πρωταγωνιστών του αγώνα, αλλά και αντιδράσεις των φιλάθλων σε Μάντσεστερ και Μιλάνο.

Την εβδομάδα του τελικού UEFA Champions League, το MEGA θα είναι παντού!”.

Το MEGA λοιπόν δίνει ραντεβού με τους φιλάθλους το Σάββατο 10 Ιουνίου, με το PRE-GAME στις 21:00, για να παρακολουθήσουν στη συνέχεια, στις 22:00 τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ και ΙΝΤΕΡ, αλλά και όσα γίνουν μετά με την αναμέτρηση των δύο ομάδων…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις