Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Watch Next: Η νέα κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην COSMOTE TV

Watch Next: Η νέα κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην COSMOTE TV

Προτάσεις νέων κινηματογραφικών ταινιών, αφιερώματα, συνεντεύξεις, καθώς και συζητήσεις με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του κινηματογράφου θα περιέχει η καινούργια εβδομαδιαία εκπομπή της COSMOTE TV «Watch Next», με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Στην εκπομπή της COSMOTE TV θα εμφανίζονται κάθε εβδομάδα, παρουσιάζοντας τη δική τους οπτική για τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» και κριτικός κινηματογράφου, Λουκάς Κατσίκας, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Στο Πλεχτό», Μάκης Παπασημακόπουλος και η δημοσιογράφος Χριστίνα Μπίθα.

Η πρεμιέρα της «Watch Next» είναι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 23:00, στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να υποδέχεται τον βραβευμένο ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης, Το Τελευταίο Σημείωμα). Μαζί θα μιλήσουν για την μέχρι τώρα πορεία του, αλλά θα σχολιάσουν και την πολυαναμενόμενη ταινία «House of Gucci», ενώ θα προβληθούν και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της σειράς «The Great», που προβάλλεται στην COSMOTE TV.

Μετά την προβολή στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις