Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς

Αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς

Μέσα από την ενασχόλησή του με τη μουσική, είτε ως δημιουργός, είτε ως παραγωγός ευθύνεται για αρκετά από τα διαμάντια της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Ο Μάνος Ξυδούς αγαπούσε τη μουσική, τους καλλιτέχνες και το αποδείκνυε με πολλούς τρόπους, από όποια θέση βρισκόταν υποστηρίζοντας και στηρίζοντάς τους με πολλούς τρόπους.

Αυτό το Σάββατο το MEGA θα τιμήσει το σημαντικό τραγουδοποιό και παραγωγό και το παρών θα δώσουν πολλοί φίλοι του που θα είναι «Σπίτι με το MEGA» για μία βραδιά με συγκίνηση και τραγούδια που παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο.

Το «Δε θα δακρύσω πια για σένα», το «Μπορεί» και «Μόνο για ‘κείνη μη μου λες» αλλά και το «Χάθηκες Αλήτισσα», το «Λένε για μένα» και το «Με στέλνεις», είναι ορισμένες από τις διαχρονικές επιτυχίες της τεράστιας μουσικής παρακαταθήκης του «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης».

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama, Prestige the Band.

Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι στο έργο του Μάνου Ξυδούς θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού, ξεδιπλώνοντας ξεχωριστές στιγμές της μουσικής πορείας του σπουδαίου καλλιτέχνη.

 

 

Στα highlights της βραδιάς, θα ακούσουμε για πρώτη φορά, το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Μάνου Ξυδούς «Πες μου τι έκανα» με τη γνήσια, λαϊκή φωνή του Νίκου Μακροπούλου. Ένα τραγούδι που έγραψε κάποτε ο μεγάλος δημιουργός για την όμορφη Θεσσαλονίκη και η οικογένειά του επέλεξε τον Νίκο Μακρόπουλο για να το ερμηνεύσει.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, το «Σπίτι με το MEGA» θα ανοίξει και το τηλεοπτικό τοπίο θα πλημμυρίσει από τραγούδια του Μάνου Ξυδούς που τραγουδήσαμε… και μας έκαναν να ονειρευτούμε…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις