Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Tα δύο νέα πρόσωπα στην επιτυχημένη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Tα δύο νέα πρόσωπα στην επιτυχημένη σειρά

Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να πετάξουν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο και να συνεχίσουν να… τσιμπάνε ευχάριστα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα κάνουν είσοδο πολλοί νέοι ήρωες που θα ενσαρκωθούν από σημαντικούς ηθοποιούς.

Εκτός όμως, από τους νέους ήρωες που θα δούμε αυτή τη σεζόν στις «Άγριες μέλισσες» και την προσεγμένη δουλειά που γίνεται και στο κάστινγκ, υπάρχουν δύο αλλαγές σε βασικούς συντελεστές της και μάλιστα στη σκηνοθεσία που έχει δικαιολογημένα αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Όπως γνωρίζετε στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς σκηνοθέτες ήταν ο Σπύρος Μιχαλόπουλος και ο Σταμάτης Πατρώνης, με επικεφαλής τον Λευτέρη Χαρίτο που με τη συνεργασία τους κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του και να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μία καθημερινή σειρά με κινηματογραφική αισθητική.

Το σκηνοθετικό team όμως, αυτής της σεζόν θα είναι διαφορετικό αφού πριν η σειρά πάρει το «πράσινο φως» για τρίτο κύκλο, οι δύο σκηνοθέτες είχαν κλείσει άλλες σειρές. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ο Σταμάτης Πατρώνης σκηνοθετεί την καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που προορίζεται… προς το παρόν… για τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Έτσι ο Λευτέρης Χαρίτος έπρεπε να επιλέξει εκ νέου δύο ικανούς σκηνοθέτες που θα… συμπορευτούν με τη «ματιά» του, όπως και έγινε. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μαζί του για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μιχάλης Κωνσταντάτος, δύο επίσης έμπειροι και ικανοί σκηνοθέτες.

Κατ’ αρχάς τον Κώστα Αναγνωστόπουλο θα τον γνωρίζετε και από την τηλεοπτική του εμφάνιση ως «ΧάρηςΤερζής» στη σειρά «Τατουάζ», αλλά υπήρξε για πολλά χρόνια από τους βασικούς σκηνοθέτες των σειρών του Ανδρέα Γεωργίου. Έτσι λοιπόν, ενώ ήταν να συνεργαστεί στη «Γη της ελιάς» επέλεξε να… πετάξει με τις «Άγριες μέλισσες».

Επίσης, ο Μιχάλης Κωνσταντάτος έχει σκηνοθετήσει εκπομπές για την τηλεόραση, μουσικά video clips, θεατρικές παραστάσεις και δύο ταινίες μικρού μήκους την «Two times now» που απέσπασε δύο βραβεία καλύτερης ταινίας (Stockholm Film iFestival και Portable Film Festival) και την «Only for ever» (Βραβείο κίνητρο του ΕΚΚ, στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας). Επίσης, η πρώτη μεγάλου μήκους του ταινία του, Luton, έκανε την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ του San Sebastian και έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.

Αυτοί λοιπόν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μιχάλης Κωνσταντάτος, είναι τα δύο νέα πρόσωπα στις «Άγριες Μέλισσες» που ως βασικοί συντελεστές και συνεργάτες του Λευτέρη Χαρίτου θα έχουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της επιτυχημένης σειράς.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» προχωρούν με εντατικούς… αλλά πάντα προσεχτικούς και προσεγμένους ρυθμούς… και μέχρι το τέλος του μήνα υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί τα τριάντα πρώτα επεισόδια. Και βέβαια να θυμίσουμε ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα ξεκινήσουν να πετάνε ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, περιμένοντας τους τηλεθεατές καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 10 το βράδυ να συντονίζονται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να απολαύσουν τα καινούργια επεισόδια…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις