Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Tο μυστικό της Ελένης και ο κίνδυνος για τον Άγγελο!

Άγριες Μέλισσες: Tο μυστικό της Ελένης και ο κίνδυνος για τον Άγγελο!

Με καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές θα συνεχιστεί και αυτή τη βδομάδα η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», συνεχίζοντας να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μία υψηλής ποιότητας παραγωγή μυθοπλασίας.

Στο σημερινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο, για το καλό του Σέργιου. Ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα, ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.

Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του, ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, που τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και στους υπόλοιπους μια πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους.

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Απόψε, στις 22:15, οι Άγριες Μέλισσες θα είναι ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 περιμένοντας τους τηλεθεατές να απολαύσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις