Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια

Άγριες Μέλισσες: Αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια

Συνταρακτικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες»… Όλα κάποτε βγαίνουν στο φως και οι εμπλεκόμενοι καλούνται να πάρουν θέση. Κάποιοι δικαιώνονται ενώ άλλοι αντιλαμβάνονται πως έχουν εξαπατηθεί.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» η Ζωή επιβεβαιώνεται πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω απ’ τον θάνατο του Φίλιππου και δεν θα διαστάσει για μία ακόμα φορά να τα βάλει με το σύζυγό της.

Από την άλλη ο Δάκης ρίχνει όλο το φταίξιμο στη Ρένα, όμως ο Κωνσταντής έχει τους ενδοιασμούς του. Ο Δούκας καταφέρνει να πετάξει τον Ακύλα έξω απ’ το έργο του αεροδρομίου. Στην πλατεία, οι Διαφανιώτες γιορτάζουν τις Απόκριες. Η εμφάνιση του Δούκα και της Μυρσίνης θα χαλάσει το κέφι. Η διάθεση της Ελένης θα χαλάσει ακόμα πιο πολύ μετά από τη συζήτηση που θα έχει με τη Μυρσίνη.

Το ίδιο βράδυ σ’ ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, σχέσεις θα κλονιστούν κι ένας παράνομος έρωτας θ’ ανθίσει, φέρνοντας καινούρια μπερδέματα σε όλους…!

Απόψε, στις 22:30, ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 …!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις