Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος! #SpoilerNot

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος! #SpoilerNot

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Κάποια αποδεικνύονται σωστά και κάποια άλλα αποδεικνύονται… σενάρια spoiler-ικής φαντασίας.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, που αποφασίσαμε πρώτη μέρα του μήνα να κάνουμε ένα δώρο στους Μελισσο-φαν, αποκαλύπτοντας όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια και πώς το συγγραφικό πετυχημένο δίδυμο, η Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θα ρίξουν τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες».

Κατ’ αρχάς λοιπόν οι τρεις αδερφές, οι Λενιώ, Ασημίνα και Δρόσω καταφέρνουν να κρατήσουν το μυστικό τους ασφαλές. Αν και ο Νικηφόρος το έχει μάθει και απειλεί να τις προδώσει, οι τρεις αδερφές αποφασίζουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή από το βάσανο των Σεβαστών. Ζαλώνονται λοιπόν πετρέλαιο που αγόρασαν με αιματηρές οικονομίες και ένα βράδυ, που όλο το χωριό κοιμάται και κανείς δεν βρίσκεται -όπως συνήθως!- σε κάποιο σοκάκι να τις δει, τρυπώνουν στο αρχοντικό των Σεβαστών και το «λούζουν» με πετρέλαιο.

Την ώρα μάλιστα που αποχωρούν η Δρόσω τραγουδά το «Φωτιά, ωραία φωτιά», του Γιάννη Μαρκόπουλου σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, το οποίο κιόλας είναι σημάδι για τη μετέπειτα στροφή της στο έντεχνο τραγούδι και την καριέρα που θα κάνει, αλλά να μην τα προδώσουμε όλα. Φεύγοντας λοιπόν από το αρχοντικό των Σεβαστών και ενώ πίσω καίγονται όλα… και όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα, μία καινούργια ζωή ξεκινά για τις τρεις αδερφές. Βέβαια να αναφέρω ότι στο σπίτι δεν ήταν όλοι, αλλά μόνο ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Νικηφόρος και για αυτό οι Σταμίραινες αποφάσισαν να τους κάψουν εκείνο το βράδυ!

Ο Κωνσταντής, καθώς πρέπει να έχει happy-end με τη Δρόσω, στηρίζοντάς την στη μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία είχε πάει με την Αγορίτσα στην Αθήνα για να δει μία ξαδέλφη της (ναι, η Αγορίτσα έχει συγγενείς και δεν είναι «καλαμιά στο Διαφάνι»), οπότε ήταν η ιδανική ευκαιρία για το «στάχτη και μπούρμπερη στο σπίτι των Σεβαστών» σχέδιο των αδερφών Σταμίρη . Και εννοείται, ότι οι τρεις αδερφές δεν ομολογούν ούτε σε αυτούς, ούτε στον Λάμπρο πως αποφάσισαν να πάρουν το… πετρέλαιο στα χέρια τους και να ξεμπερδεύουν μια και καλή με τους Σεβαστούς. Επίσης η Αννέτ δεν μένει πια στο πατρικό της, αφού όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μετακόμισε στο σπίτι του Νέστορα, καθώς εκδήλωσαν τον έρωτα μεταξύ τους και αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ ο εγγονός του, ο Άγγελος, έχει μετακομίσει στην Αθήνα κάνοντας για ακόμα μία φορά το χατίρι της Σοφούλας που τον… σέρνει στην πρωτεύουσα!

Έτσι, με το κάψιμο των Σεβαστών που γνωρίζουν το μυστικό τους οι Λενιώ, Ασημίνα και Δρόσω μπορούν να κοιμούνται ασφαλείς.

Αυτό λοιπόν θα είναι το τέλος του φετινού κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1… και για να μην ξεχνάμε… καλό μήνα… και ραντεβού στις 10 για να απολαύσουμε ένα ακόμα επεισόδιο δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη που γνωρίζουν καλύτερα… τι τέλος πρέπει να δώσουν σε όλους τους ήρωές τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις