Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Άγριες Μέλισσες” η απίστευτη τιμωρία

“Άγριες Μέλισσες” η απίστευτη τιμωρία

Ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν έχει αποδειχτεί…!

Οι εξελίξεις κι οι ανατροπές στην πλοκή και το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη συνεχίζονται καθημερινά και με τη συνεργασία της συγγραφικής τους ομάδας αλλά και των συντελεστών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες η σειρά του ΑΝΤ1 κερδίζει δικαιολογημένα το τηλεοπτικό κοινό.

Μία από τις επόμενες εξελίξεις μάλιστα θα αλλάξει πολλά από όσα συνέβαιναν στο Διαφάνι, αφού θα συγκρουστούν δύο πρόσωπα που ήταν… στην ίδια πλευρά, αφού το ένα θα τιμωρήσει το άλλο με έναν πολύ σκληρό τρόπο.

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν ο Δούκας υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη και αποφασίζει να τιμωρήσει τον πιστό του επιστάτη με έναν πολύ σκληρό τρόπο.

Όπως λοιπόν θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο πηγαίνει και τον πετά σε ένα λαγούμι… σε μία βαθειά τρύπα μέσα στη γη… και τον αφήνει χωρίς νερό και φαγητό που τόλμησε να «σηκώσει» τα μάτια στην κόρη του. Μία πολύ δύσκολη και σκληρή τιμωρία αλλά και σκηνή που οι δύο ηθοποιοί, ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, εκτέλεσαν με άρτιο τρόπο.

Σίγουρα πάντως δεν είναι τυχαία αυτή η σύγκρουση μεταξύ των δύο ηρώων της σειράς που θα προκαλέσει νέες εξελίξεις και ανατροπές… αποκαλύπτοντας και άλλα κρυμμένα μυστικά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις