Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: η απόφαση που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων!

Άγριες Μέλισσες: η απόφαση που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων!

Καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα για τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Στο σημερινό επεισόδιο o Πέτρος με τον Λάμπρο προσπαθούν να βρουν τρόπο να ψάξουν στο νεκροταφείο. Η Ελένη θέλει να βεβαιωθεί για τις προθέσεις του Ζάχου, ενώ η Ασημίνα γράφει το άρθρο της για την Ελεύθερη Ελλάδα. Ο Άγγελος πρέπει να πάρει μια απόφαση για να περάσει τη δοκιμασία των Αβάντων και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μελέτη.

Η Μυρσίνη χαίρεται που βλέπει τα παιδιά της να συμμαχούν με τον πατέρα τους και κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Δούκα. Ο Λευτέρης αναγκάζεται να πει ένα μεγάλο ψέμα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα έρχεται πιο κοντά με τον Μπάμπη.

Το χωριό είναι δύσπιστο απέναντι στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο για τη συμμαχία με τον Δούκα, όταν «σκάει» μια δυσάρεστη έκπληξη από το υπουργείο που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο Πέτρος αποφασίζει να ρισκάρει με τον φύλακα του νεκροταφείου. Θα προλάβει ο Λάμπρος να τον προειδοποιήσει;

Απόψε, στις 22:15, οι Άγριες Μέλισσες θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 προσφέροντας στους τηλεθεατές ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο …!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις