Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: η επιστροφή του Μπάμπη και οι αποκαλύψεις που σοκάρουν

Άγριες Μέλισσες: η επιστροφή του Μπάμπη και οι αποκαλύψεις που σοκάρουν

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες προσφέροντας στους τηλεθεατές δυνατές συγκινήσεις!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη, ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό.

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει, πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο, ο οποίος έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο.

Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα, αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα…

Απόψε στις 10, οι Άγριες Μέλισσες περιμένουν τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να απολαύσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις