Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: κίνδυνος για Λάμπρο και Πέτρο και οι επιθέσεις σε Νικηφόρο και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: κίνδυνος για Λάμπρο και Πέτρο και οι επιθέσεις σε Νικηφόρο και Κωνσταντή

Συνεχίζονται οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες, την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, με κάποιους να παίρνουν αποφάσεις που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου στο έργο του αεροδρομίου και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των κατοίκων του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμα και στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή.

Η Πηνελόπη συνεχίζει το σχέδιό της να προσεγγίσει τον Μελέτη, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες. Η συμπεριφορά του Λευτέρη όσο πάει γίνεται ανεξέλεγκτη, προκαλώντας την ανησυχία της Δρόσως και των φίλων του.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέτουν έναν βασικό όρο. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος, στην αναζήτησή τους να βρούνε αποδείξεις για τον φόνο, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν μεγάλο κίνδυνο, ενώ κι ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σκληρή δοκιμασία, προκειμένου να εισχωρήσει στους Άβαντες.

Η συνέχεια απόψε, στις 22:15, που οι Άγριες Μέλισσες θα πετάξουν ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 περιμένοντας τους τηλεθεατές …!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις