Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη συνομιλούν με τον Λευτέρη Χαρίτο

Άγριες Μέλισσες: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη συνομιλούν με τον Λευτέρη Χαρίτο

Μία συνάντηση που κατέγραψε πολλά λόγια, απόψεις, αλλά και συναισθήματα. Οι αδερφές Σταμίρη συνομιλούν με τον άνθρωπο που τις καθοδηγεί καθημερινά… και λένε πολλά… αποκαλύπτουν αρκετά… με χιούμορ… αλλά όχι μόνο!

Όπως θα καταλάβατε αναφέρομαι στις τρεις πολύ καλές ηθοποιούς, τις Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη που πέρα από τις θεατρικές επιτυχίες τους εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο ως «αδερφές Σταμίρη» έχουν κερδίσει δικαιολογημένα πολύ θετικές κριτικές για τις ερμηνείες τους στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Αυτή τη φορά οι τρεις ηθοποιοί βρίσκονται απέναντι στο σκηνοθέτη της σειράς, τον Λευτέρη Χαρίτο και συζητούν για όσα έχουν ζήσει στα γυρίσματα. Ξεκινώντας από την στιγμή που αρχίζουν όλα στη συνεργασία ενός σκηνοθέτη με έναν ηθοποιό, το κάστινγκ, και μετέπειτα τα γυρίσματα. Αποκαλύπτουν ποιες είναι οι αγαπημένες σκηνές που έχουν γυρίσει μέχρι σήμερα, αλλά και πολλά από το backstage, όπως τις φάρσες που σκαρώνουν κατά της διάρκεια των γυρισμάτων ενώ «προδίδουν» και για το ποια γελάει με το παραμικρό αλλά και ποια δεν ξεφεύγει με τίποτα από τον ρόλο της!

Στη συζήτησή τους αναφέρονται και στο πόσο τυχαία είναι άραγε η εξέλιξη στις «Άγριες Μέλισσες» με τους βιασμούς της Ελένης Σταμίρη και την εξομολόγησή της στο δικαστήριο, αλλά και το κίνημα #MeeToo που έχει ξεκινήσει έντονα και στην Ελλάδα. Η Μαρία Κίτσου μάλιστα αναφέρεται στη σκηνή του πρώτου βιασμού της Ελένης από το διευθυντή των φυλακών, τον Μάνο Βόσκαρη, αλλά και πώς αντιμετώπισε η ίδια την κρίση πανικού μετά το γύρισμα.

Αποκαλυπτικός και ο σκηνοθέτης της σειράς, γιατί αν και ο Λευτέρης Χαρίτος συντονίζει τη συζήτηση και κάνει τις ερωτήσεις, αναφέρει το «σχέδιο» που έχει στο μυαλό του για τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων της φετινής σεζόν, σε τέτοιο σημείο βέβαια που να μην αποκαλυφθεί το τέλος που σκοπεύουν να δώσουν η Μελίνα Τσαμπάκη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Η συνάντησή τους ηχογραφήθηκε και μπορείτε να ακούσετε το podcast δωρεάν στο SOUNDIS.GR ή κατεβάζοντας την εφαρμογή σε App Store και Google Play και είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε τη συνομιλία τους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις