Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: σήμερα γάμος γίνεται!

Άγριες Μέλισσες: σήμερα γάμος γίνεται!

Γλέντι απόψε στις «Άγριες Μέλισσες» και το Διαφάνι με καλεσμένους όλους τους τηλεθεατές! Αλλά και έναν επισκέπτη που θα προκαλέσει εξελίξεις. Έτσι λοιπόν ο Μιλτιάδης κι η Βιολέτα αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, πιστεύοντας ότι έρχονται καλύτερες ημέρες.

Όλο το Διαφάνι… ή μάλλον οι περισσότεροι από το τηλεοπτικό χωριό δίνουν το παρών και γλεντούν μαζί τους. Ακόμα και πρόσωπα από τις «Άγριες Μέλισσες» που δεν… κατοικούν ακόμα εκεί, φαίνεται να μοιράζονται τη χαρά των νεόνυμφων που θέλουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Μετά την τελετή ακολουθεί τρικούβερτο γλέντι με τους ήρωες της σειράς να προσπαθούν να ξεχάσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

Εκτός όμως από το γάμο και τις χαρές η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται και στο αποψινό, το 94o επεισόδιο, η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως η κατάσταση είναι σοβαρή για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να κερδίσει αυτή τη μάχη; Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδελφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά στη μέση.

Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά απ’ το Διαφάνι, αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει. Θα τους ακούσει αυτή τη φορά; Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης.

Απόψε, στις 10, οι «Άγριες Μέλισσες» θα πετάξουν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και όπως κάθε μέρα οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα ακόμα επεισόδιο της πολύ καλής σειράς…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις