Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η αλήθεια για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»

Η αλήθεια για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»

Επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να κάνουν τους τηλεθεατές να γελάσουν και να περάσουν καλά. Αυτό άλλωστε έκαναν και όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής τους παρουσίας και μετά από αρκετό καιρό απουσίας οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» έχουν πολλά να πουν…

Όπως σας αναφέραμε πρώτα μέσα από το Newsit η συμφωνία του δημιουργού τους, του Λάκη Λαζόπουλου, με τον ΑΝΤ1 είχε αίσιο τέλος και σύντομα, το Σάββατο 31 Μαρτίου οι «Μήτσοι», παλιοί αλλά και νέοι ήρωες, θα επιστρέψουν μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου.

Αυτό το σαββατοκύριακο όμως και συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει δύο επεισόδια με Best off από τη σειρά που πρόβαλε το MEGA με τεράστια επιτυχία από το 1992 μέχρι το 2004.

Επειδή όμως, ιδιαίτερα με όσα συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων, άρχισαν να δημιουργούνται σχόλια περί «κλοπής» του υλικού από τον ΑΝΤ1 πρέπει να αποσαφηνίσουμε ότι οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» ανήκουν μόνο στο δημιουργό τους, τον Λάκη Λαζόπουλο και δεν είναι στην «ταινιοθήκη» του MEGA που… πολλοί έχουν βάλει στο μάτι.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι τα πνευματικά δικαιώματα και η εκμετάλλευση της σπουδαίας σατιρικής κωμικής σειράς ανήκει στον ίδιο τον Λαζόπουλο, όπως και τα δικαιώματα άλλων σειρών κι εκπομπών που έχουν προβληθεί στο MEGA –κι όχι μόνο- και ο ίδιος μπορεί να επιλέξει πού θα προβληθούν. Η συμφωνία του Λαζόπουλου με το MEGA ήταν για επτά χρόνια και μετά το πέρας το υλικό ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε τώρα να δώσει best off των «Μήτσων» του στον  ΑΝΤ1 για να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι τους «Μήτσους» που από το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 21.00, οι ανανεωμένοι αλλά καινούργιοι ήρωές του θα αναλάβουν δράση στο τηλεοπτικό τοπίο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις