Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή για το «Your Face Sounds Familiar»

Αλλαγή για το «Your Face Sounds Familiar»

Ανατροπή ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το show μεταμφιέσεων. Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» πηγαίνει… ανέλπιστα καλά στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Βέβαια, για να λέμε και των… τηλεθεάσεων το δίκιο, η επιτυχία του οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στην… αποτυχία των απέναντι, όπως του «Survivor» και του «Bake off», γιατί αν το YFSF είχε σκληρό ανταγωνισμό τότε οι πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης θα ήταν χαμηλότερες. Και μπορεί ένας δύο… για να μην πω τρεις από την επιτροπή να μην έχουν σχέση με το… αντικείμενο, όπως και ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους, αλλά το κέφι που βγαίνει στο πλατό και στο οποίο… πρωτοστατεί η παρουσιάστριά του Μαρία Μπεκατώρου σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό σκηνικό μέσω των LED και των γραφικών απεικονίσεων δημιουργούν ένα ευχάριστο τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να κάνουν μία βασική αλλαγή από τα αρχικά τους σχέδια. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμούν το YFSF να μην ολοκληρωθεί την Κυριακή των Βαΐων, την Κυριακή 21 Απριλίου, όπως είχαν αρχικά προγραμματίσει αλλά να το κρατήσουν στον αέρα μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου, μία δηλαδή βδομάδα πριν από τη διενέργεια των εκλογών για την αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το επόμενο διάστημα αφού πρώτα διαπιστωθεί ότι οι εμπλεκόμενοι, οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι, μπορούν να ρυθμίσουν τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Αλλά επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι το «Your Face Sounds Familiar» να παραμείνει περισσότερο καιρό στον αέρα πιστεύοντας ότι θα εξακολουθήσει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις