Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή στα σχέδια – Πάει για την επόμενη σεζόν

Αλλαγή στα σχέδια – Πάει για την επόμενη σεζόν

Με το… δεξί φαίνεται πως μπήκαν τον καινούργιο χρόνο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά από έναν χρόνο που ο ΑΝΤ1 σημείωνε πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης καταφέρνει σιγά σιγά να κερδίζει τηλεθεατές στη συχνότητά του.

Εντυπωσιακά… και μη αναμενόμενα -ούτε από τους ίδιους!- τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε την Κυριακή η πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar» που σε μία περίοδο… ριαλιτομανίας προσέφερε μία άλλη πρόταση με το show του. Βέβαια το YFSF από την ερχόμενη Κυριακή θα έχει απέναντί του το Survivor και η αλήθεια είναι πως όσα είδαμε στην πρεμιέρα του show δεν το καθιστούν δυνατό αντίπαλο απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο είναι εμφανής η προσπάθεια του σταθμού να ανακάμψει στους πίνακες τηλεθέασης και για αυτό και «των φρονίμων τα στελέχη πριν πεινάσουν (κι άλλο για τηλεθέαση) μαγειρεύουν» προγράμματα. Βέβαια ένα από αυτά θα ήταν για αυτή τη σεζόν αλλά η πρεμιέρα του αναβάλλεται για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για το «Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα που λόγω και της παρουσίασης που είχε αναλάβει δίπλα από τον Σάββα Πούμπουρα στο «Nomads» δεν μπορούσε να κάνει γυρίσματα. Η εκπομπή μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν πριν από κάποιο σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα… εκτός γηπέδου με την κάμερα να εστιάζει στους φιλάθλους και τις ιστορίες των ομάδων δίνοντας μία άλλη «ματιά» σε κάποιον αγώνα. Το πρώτο γύρισμα έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Ολλανδία αλλά λόγω του concept  της η εκπομπή δεν μπορεί να κάνει συνεχόμενα γυρίσματα αφού την ενδιαφέρουν ντέρμπι μεταξύ… αιωνίων.

Βέβαια αν μέσα στους τρεις επόμενους μήνες μαγνητοσκοπηθούν τουλάχιστον 5 με 6 επεισόδια τότε δεν αποκλείεται ο Γιώργος Λέντζας να ξεκινήσει το «Football Stories» του λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν αλλά με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού πάει τελικά για την επόμενη. Πάντως ως concept ακούγεται ενδιαφέρον και ας ελπίσουμε πως θα είναι και στην παραγωγή του, αντίθετα με άλλα που αλλιώς τα ακούγαμε και περιμέναμε και προέκυψαν χωρίς «Κοινή Λογική»…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις