Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλάζουν το παιχνίδι

Αλλάζουν το παιχνίδι

Δύσκολη και η βδομάδα που πέρασε για το κανάλι του Αμαρουσίου με τα νούμερα τηλεθέασης να συνεχίζουν την πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα που ακολουθεί με τις επιδόσεις των σταθμών την προηγούμενη βδομάδα από 9 έως 15 Απριλίου ο ΑΝΤ1 παρέμεινε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών βρέθηκε στην πέμπτη θέση χάνοντας στη «μάχη» και από το MEGA.

Τηλεοπτικός σταθμός Μέσος όρος Γενικό Σύνολο Μέσος όρος δυναμικό κοινό
SKAI 19,1% 17,4%
ALPHA 12,5% 13,4%
STAR 12,2% 13,6%
ANTENNA 10,2% 10,0%
MEGA 8,7% 11,9%
EPSILON 7,3% 5,5%
EPT 1 6,2% 3,8%
EPT 2 1,9% 1,4%
MAKTV 1,0% 0,8%

Η πτωτική πορεία του σταθμού του Αμαρουσίου οφείλεται κυρίως στο… πάγωμα προγραμμάτων στο prime time, κάτι που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι να… αποσυρθούν κάποιοι από τους αντιπάλους.

Συγκεκριμένα τα δύο καινούργια projects που ετοιμάζουν εδώ και μήνες, το «Game of love» και το «The Wall» θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο τηλεοπτικό τοπίο με τον έως τώρα προγραμματισμό τους να είναι για τις αρχές Μαΐου.

Το «πάγωμα», η αλλαγή στο… παιχνίδι κρατώντας στον πάγκο ακόμα περισσότερο τις δύο καινούργιες εκπομπές γίνεται προκειμένου να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο κάποια δυνατά ανταγωνιστικά προγράμματα, όπως το «Master Chef» του STAR που θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Βέβαια αξιοσημείωτο και… αξιοθρήνητο για όσα συμβαίνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι ότι εκτός από την πτωτική πορεία του ΑΝΤ1 οι ίδιες… πολικές θερμοκρασίες παρατηρούνται και στο «αδελφό» κανάλι, το MAKEDONIA TV, που την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στον… πάτο της κατάταξης, βλέποντας στη συχνότητά του λιγότερους τηλεθεατές και από την ΕΡΤ2…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις