Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ALPHA: Περικοπές, αλλαγές και αναστάτωση

ALPHA: Περικοπές, αλλαγές και αναστάτωση

Αναστάτωση κυριαρχεί στο κανάλι της Κάντζας ιδιαίτερα μετά τη συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού με το STAR και την αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού.

Όσο περνούν οι μέρες όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή «σχέδιο εξυγίανσης», το οποίο θα ξεκινήσει δίνοντας σε όσους το επιθυμούν τη δυνατότητα εθελουσίας εξόδου. Ωστόσο φαίνεται ότι πριν το τέλος της χρονιάς πολλοί -ακόμα και… πρωτοκλασάτα ονόματα του ALPHA- θα περάσουν από το λογιστήριο για να επαναπροσδιοριστεί το «μέγεθος» της συνεργασίας τους με τον σταθμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες αν κάποιοι δεν δεχτούν τους «νέους κανόνες» που φαίνεται ότι θα ισχύσουν στο σταθμό της Κάντζας τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις… ακόμα και στο μέσο της τρέχουσας σεζόν. Προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει… ψυχραιμία, αφού όλα ακόμα είναι στο στάδιο της φημολογίας, αλλά οι ίδιες «πηγές» επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για «κινδυνολογία» και πως σύντομα ο ALPHA, υπό τη νέα διοίκησή του, θα αλλάξει αρκετά στη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του αφού η «συγκατοίκηση» αλλά και η ιδιοκτησιακή σύνδεση με το STAR είναι γραπτό και συμφωνημένο να επιφέρει πολλές αλλαγές…!

 

 

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις