Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσαν και επιστρέφουν με αλλαγές

Ανανέωσαν και επιστρέφουν με αλλαγές

Αν και υπήρξε έντονη φημολογία και δημοσιεύματα που τους ήθελαν την επόμενη σεζόν να είναι εκτός του τηλεοπτικού σταθμού τελικά ανανέωσαν την παραμονή τους στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Έτσι και την επόμενη σεζόν θα είναι «κάτοικοι» στο σταθμό του Φαλήρου αλλά θα… μετακομίσουν στο πρόγραμμα και θα καλωσορίζουν τους τηλεθεατές νωρίτερα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, τους «Αταίριαστους», όπως είναι ο τίτλος της εκπομπής που παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ.

Για πέμπτη σεζόν λοιπόν οι δύο δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν την επικαιρότητα με το δικό τους τρόπο αλλά οι «Αταίριαστοι» θα είναι στον αέρα από τις 10 έως τις 12 το πρωί. Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας θα παίρνουν καθημερινά, στις 10 το πρωί, τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου και μετά από δύο ώρες, στις 12 το μεσημέρι, θα παραδίδουν στην Τατιάνα Στεφανίδου που την καινούργια σεζόν θα είναι στο κανάλι του Φαλήρου.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπήρξε πρόταση στους δύο δημοσιογράφους από άλλο τηλεοπτικό σταθμό αλλά τελικά «έκλεισε» η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ και έτσι θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν την καθημερινή εκπομπή τους από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις