Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσαν τη θητεία τους στην ΕΡΤ

Ανανέωσαν τη θητεία τους στην ΕΡΤ

Περίοδος αποφάσεων και στην ΕΡΤ ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Γιώργο Γαμπρίτσο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ωστόσο σε προηγούμενη συνεδρίασή του το ΔΣ ενέκρινε την ανανέωση θητείας στους προϊσταμένους του Δεύτερου και Τρίτου Προγράμματος και του KOSMOS.

Όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια ανανεώνεται η θητεία:

  •  της τακτικής υπαλλήλου ΠΕ Δημοσιογράφων, Μαρίας Κοζάκου στη θέση της Προϊσταμένης της Υποδιεύθυνσης Δεύτερου Προγράμματος (ΕΡΑ2) της Διεύθυνσης Ραδιοφωνικών Σταθμών της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της ΕΡΤ Α.Ε, από 9.7.2022.
  • της τακτικής υπαλλήλου ΔΕΔ2α Χειριστών Η/Υ, Βιργινίας Νείλα στη θέση της Προϊσταμένης της Υποδιεύθυνσης Τρίτου Προγράμματος (ΕΡΑ3), της Διεύθυνσης Ραδιοφωνικών Σταθμών της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της ΕΡΤ Α.Ε, από 9.7.2022.
  • του τακτικού υπαλλήλου ΠΕ Δημοσιογράφων, Λεωνίδα Αντωνόπουλου στη θέση του Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης KOSMOS FM, της Διεύθυνσης Ραδιοφωνικών Σταθμών της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της ΕΡΤ Α.Ε, από 9.7.2022.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις