Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσε και ετοιμάζει αλλαγές

Ανανέωσε και ετοιμάζει αλλαγές

Κάποιοι σκέφτηκαν πως θα ήταν καλό να την αποκτήσουν και να την εντάξουν στη δική τους συχνότητα αφού έχει αποδειχτεί πολύ… δυνατή στη μάχη της τηλεθέασης.

Το έριξαν λοιπόν… απέξω απέξω αλλά τελικά έμειναν με τη… δίψα, αφού πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που την περυσινή σεζόν ξεκίνησε να μεταδίδεται από το κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες ανανεώθηκε η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ κι έτσι θα συνεχίσει να βγαίνει και την επόμενη σεζόν από το σταθμό του Φαλήρου, αν και η εκπομπή είχε «πέσει» στο μάτι κι άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ωστόσο οι δύο πλευρές, ο ΣΚΑΪ κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του ήταν ευχαριστημένοι και έτσι έδωσαν τα χέρια… έριξαν και τις υπογραφές ανανεώνοντας τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν να κάνουν αρκετές αλλαγές και μάλιστα μία από αυτές είναι να έχουν καλεσμένους από το εξωτερικό που να έχουν βέβαια σχέση με το ύφος της αλλά και με το θέμα-αφιέρωμα που θα έχει.

Έτσι λοιπόν μπορεί η εκπομπή να κατέβασε ρολά για το καλοκαίρι αλλά την καινούργια σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα υποδεχτεί ξανά τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΣΚΑΪ λέγοντας   «Στην υγειά μας ρε παιδιά»…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις