Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναστάτωση για τη Μενεγάκη – Κι άλλες αλλαγές για την «Ελένη»

Αναστάτωση για τη Μενεγάκη – Κι άλλες αλλαγές για την «Ελένη»

Η αλήθεια είναι ότι τη φετινή σεζόν η Ελένη Μενεγάκη δούλεψε αρκετά για την προετοιμασία της «Ελένης» της, αποφασίζοντας μάλιστα να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και στη διάρκεια και τη θεματολογία της εκπομπής της.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν θέλει μόνο κόπο… αλλά και τρόπο! Όπως λοιπόν αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης δεν τον έχει βρει αφού οι «αλλαγές» έφεραν κι άλλες απώλειες! Μετά από έναν μήνα περίπου που είναι στον τηλεοπτικό αέρα οι επιδόσεις της «Ελένης» είναι… ανησυχητικές. Αν λόγω των περυσινών χαμηλών πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης αποφάσισε φέτος να κάνει αλλαγές τότε η πορεία της έως τώρα αποδεικνύει ότι… το έχει πάρει λάθος.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen πέρυσι «έκλεισε» τη σεζόν σημειώνοντας 13,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 17% στο δυναμικό κοινό, ενώ φέτος… η «Ελένη» κατρακύλησε ακόμα περισσότερο, αφού ο μέσος όρος των 20 πρώτων εκπομπών της είναι 13,1% και 14,8% αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι απέναντί της ο ΑΝΤ1 με την επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και η… ταινιοθήκη του MEGA με τις σειρές σε επανάληψη σημειώνουν αρκετά υψηλότερες πτήσεις!

Όπως είναι λογικό οι επιδόσεις της εκπομπής έχουν αναστατώσει όχι μόνο την ίδια την παρουσιάστρια αλλά και στελέχη του ALPHA που συνεχίζουν όμως όπως φαίνεται να είναι… θεατές των αποφάσεων της παρουσιάστριας. Όσο όμως η «Ελένη»… πειραματίζεται οι τηλεθεατές φεύγουν και έτσι όπως πάει οι ιθύνοντες του σταθμού θα είναι οι μοναδικοί… θεατές της μεσημεριανής εκπομπής τους…!

Πάντως, από το τέλος της προηγούμενης βδομάδας στους διαδρόμους του σταθμού της Κάντζας συζητείται έντονα ότι η Μενεγάκη ετοιμάζει κι άλλες αλλαγές! Αυτό που επίσης συζητείται ότι εμφανίζεται αποφασισμένη να κερδίσει ξανά τους τηλεθεατές και μάλιστα ορισμένοι χαριτολογώντας λένε ότι «Η Ελένη πήρε τ’ όπλο της»!  Βέβαια αν ρίξει πάλι… άσφαιρα τότε προβλέπεται να την πληρώσει… άμαχος πληθυσμός!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις