Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «τέλος της συνεργασίας!»

Ανατροπή: Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «τέλος της συνεργασίας!»

Τελικά η σεζόν θα έχει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Μπορεί να είχαν δώσει τα χέρια αλλά τελικά… τα έσπασαν. Και μάλιστα ο ΣΚΑΪ βιάστηκε να… ανακοινώσει το «τέλος της συνεργασίας» πριν του έρθει η… δυσάρεστη είδηση του «γάμου» με τους απέναντι.

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη που όπως σας είχα αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου παρουσιάζοντας το «Kitchen Lab» και μία ακόμα εκπομπή που… μαγείρευαν από κοινού. Ωστόσο ο γνωστός σεφ δεχόταν πιέσεις από τους απέναντι, του ALPHA, για να παρουσιάσει το «Bake off», το οποίο μάλιστα είχε προτείνει ο ίδιος στο κανάλι της Κάντζας από πέρυσι τον Μάιο. Την… πίεση αυτή έμαθαν στον ΣΚΑΪ και αποφάσισαν να… ανακοινώσουν πως ο Άκης Πετρετζίκης είναι ελεύθερος πριν… το ανακοινώσει ο ALPHA. Με μία… λιτή ανακοίνωση αλλά με πολύ έντονο παρασκήνιο λοιπόν

«Ο ΣΚAΪ ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία του σταθμού με τον Άκη Πετρετζίκη για την επόμενη σεζόν». 

Είναι φανερό ότι στο κανάλι του Φαλήρου έχουν πάρει… πίκρα για να αντιδράσουν τοιουτοτρόπως βγάζοντας τέτοια ανακοίνωση ενώ μάλιστα η εκπομπή είναι στον αέρα και ο γνωστός σεφ «δεμένος» μέχρι τον Σεπτέμβριο με συμβόλαιο. Έτσι λοιπόν ο ΣΚΑΪ… τα σπάει κι επίσημα με τον Άκη Πετρετζίκη που ανενόχλητος πλέον μπορεί να… μαγειρέψει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του στον ALPHA αναλαμβάνοντας κριτής στο ριάλιτι μαγειρικής, το «Bake off», που ετοιμάζουν για την επόμενη σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις