Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: μάχη MEGA με ΟΡΕΝ για το Χ FACTOR

Ανατροπή: μάχη MEGA με ΟΡΕΝ για το Χ FACTOR

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατρέπεται το τηλεοπτικό τοπίο από την έναρξη της νέας σεζόν προϊδεάζοντας για το τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες και πόσο σκληρή θα είναι η μάχη που θα δίνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί (MEGA, OPEN)… σε πολλά επίπεδα… και για πολλούς λόγους (X FACTOR). 

Ας πάρουμε όμως τη συγκεκριμένη περίπτωση… που δεν είναι η μοναδική… αφού και άλλη, παρόμοια, αναμένεται να… σκάσει το επόμενο διάστημα. Προχθές, λοιπόν την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στη στήλη «Για ποιον χτυπά η καμπάνα» είχα γράψει το κουίζ που έλεγε πως «ΝΤΙΝ Με… αντιγραφή σχεδιασμών το σημερινό κουίζ, για να δείτε ότι η φαντασία δεν εξαντλείται μόνο στο περιεχόμενο εκπομπών. Ενώ λοιπόν στελέχη τηλεοπτικού σταθμού έλεγαν… ανεπίσημα… ότι έχουν αποκτήσει κάποιο πολύ γνωστό concept, τελικά… τσουπ… αυτό θα βρεθεί αλλού! ΝΤΑΝ

ΝΤΙΝ Πολύ σύντομα μάλιστα θα πέσουν οι υπογραφές με την καινούργια… κι επίσημη πια.. νέα τηλεοπτική του στέγη! ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ».

Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για να σας πω ότι το κουίζ αυτό αναφερόταν στο Χ FACTOR που τελευταία φορά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο βγήκε από το ΟΡΕΝ με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και που όλοι γνωρίζαμε ότι ετοιμάζουν ξανά στο κανάλι της Παιανίας για αυτή τη σεζόν. Εδώ λοιπόν να πούμε… ξεχάστε το… ή μάλλον να το ξεχάσουν στο ΟΡΕΝ, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το talent show ανήκει πλέον στο MEGA που εξασφάλισε τα δικαιώματα παραγωγής για τη χώρα μας.

Αν και το ΟΡΕΝ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για να το βγάλει αυτή τη σεζόν, έχοντας μάλιστα κάνει και συμφωνία με εταιρεία παραγωγής και με σκοπό να βγάλουν την… ιταλική βερσιόν που έχει πιο ριάλιτι προφίλ, τελικά το Χ FACTOR βάζει Χ στο ΟΡΕΝ και περνά στα Χέρια του MEGA που σκοπεύει να το βγάλει την τρέχουσα σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ανώτατο στέλεχος της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Χ FACTOR παγκοσμίως, είναι προγραμματισμένο να έρθει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για να πέσουν οι οριστικές υπογραφές με το MEGA για το Χ FACTOR… και όχι μόνο…!

Έτσι λοιπόν, εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξει κάποια άλλη… ανατροπή… το talent show θα βγει στο MEGA στις αρχές του δεύτερου μέρους της σεζόν, δηλαδή κάπου τον Φεβρουάριο του 2022 με σκοπό να προβάλλεται, αρχικά, δύο φορές τη βδομάδα.

Σίγουρα πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά με την προβολή του θα… δικαιωθεί ο παρασκηνιακός πόλεμος, φέρνοντας τηλεθεάσεις για το MEGA, ή δεν θα φέρει τα πολυπόθητα νούμερα και απλά… θα το πληρώσουν ακριβά…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις