Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή με το X Factor

Ανατροπή με το X Factor

Αλλαγή στα σχέδιά του OPEN για το talent show που είναι να παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το κανάλι να προβάλλει συνεχώς το τρέιλερ για συμμετοχές αλλά τελικά ανατρέπονται τα σχέδιά τους. Όπως είχαμε αναφέρει πρώτα στο Newsit.gr η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο και ήταν προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως όλα «πάγωσαν» προκαλώντας ερωτηματικά για το τι πρόκειται να γίνει και αν θα βγει στον αέρα. Η αλήθεια είναι πως τα στελέχη του OPEN ανέβαλαν τα γυρίσματα γιατί ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα βγάλουν το X Factor.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η μέχρι τώρα απόφασή τους είναι το talent show να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου, αλλά αν υπάρξουν εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, τότε δεν αποκλείεται να το πάνε για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τις οντισιόν ώστε να έτοιμοι αν όλα κυλήσουν ομαλά…!

Εκτός κι αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις που θα τους αναγκάσουν να το βάλουν στο «ψυγείο» μέχρι τις αρχές της επόμενης σεζόν, πιστεύοντας πως θα είναι ένα δυνατό «όπλο» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις