Μελάς Βlog

Ανατροπή: το νέο απόκτημα του ALPHA για τον Χρήστο Φερεντίνο μετά το Deal (βίντεο)

Αλλού το περιμέναμε κι από αλλού θα βγει. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί το διεκδίκησαν, ή για να το πω πιο σωστά, το έχουν διεκδικήσει, αλλά τελικά ο ALPHA κατάφερε να το αποκτήσει! Σκοπός τους μάλιστα είναι να καταφέρουν να το βγάλουν τη φετινή σεζόν με παρουσιαστή –βεβαίως, βεβαίως!- τον Χρήστο Φερεντίνο και όπως φαίνεται το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι θα είναι ο… διάδοχος του Deal.

Άλλωστε σε όσες χώρες έχει προβληθεί έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και είναι λογικό στον ALPHA να εκτιμούν ότι με τον Χρήστο Φερεντίνο στο «τιμόνι» του θα έχουν ένα δυνατό όπλο στη μάχη της τηλεθέασης… και για φέτος… αλλά και για όλη την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ALPHA απέκτησε τα δικαιώματα του Raid The Cage, (μετ: Επιδρομή στο Κλουβί), ενός πρωτότυπου και πολύ πετυχημένου ανά τον κόσμο τηλεπαιχνιδιού καθώς συνδυάζει γνώσεις αλλά και πολλή… πάρα πολλή δράση.

Με δύο λόγια, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις με κάθε σωστή να τους δίνει περισσότερο χρόνο για το… άνοιγμα των πυλών ενός «κλουβιού» που μέσα του υπάρχουν πολλά αντικείμενα. Στο χρόνο αυτό λοιπόν μπορούν να κάνουν… επιδρομή στο «κλουβί» και να πάρουν ό,τι προλάβουν και ό,τι θέλουν… χωρίς να σημαίνει πως… ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Αυτή είναι η… γενική ιδέα της δράσης, καθώς υπάρχουν πολλές δοκιμασίες για να ανοίξει το «κλουβί» και η… επιδρομή να φέρει κέρδη στους διαγωνιζόμενους, ή να αποδειχτεί… μάταια!

Να αναφέρουμε ότι για το Raid The Cage υπήρξαν… και υπάρχουν ακόμα… αρκετοί μνηστήρες στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο καθώς συνδυάζει γνώσεις, τρέξιμο, αγωνία, εκπλήξεις και πολλές ανατροπές, κατατάσσοντάς το στα πιο έντονα τηλεπαιχνίδια δράσης. Δεν είναι τυχαίο που προβάλλεται εδώ και χρόνια με επιτυχία σε πολλές… πάρα πολλές χώρες. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του ALPHA όχι μόνο θέλουν να βγάλουν το «Κλουβί» στον αέρα αλλά έχουν ήδη συζητήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο να το αναλάβει και να το παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο… αρχικά… καθώς εκτιμάται ότι την επόμενη σεζόν θα πάρει τη θέση του Deal στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Άλλωστε, ο Φερεντίνος έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά την τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών και με το Raid The Cage εκτιμάται ότι θα… κλείνονται πολλοί τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA… για να τον δουν να κάνει παιχνίδι… όπως έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά…!

Πάρτε μία ιδέα από το συγκεκριμένο παιχνίδι δράσης που όπως φαίνεται θα παρακολουθήσουμε σύντομα από τη συχνότητα του ALPHA καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο στάδιο της παραγωγής για να βγει στον αέρα τη φετινή σεζόν…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Άρωμα γυναίκας στην ΕΡΤ2 –Αφιέρωμα με ντοκιμαντέρ, σειρές και ταινίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Άρωμα γυναίκας στην ΕΡΤ2 –Αφιέρωμα με ντοκιμαντέρ, σειρές και ταινίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Ένας μήνας αφιερωμένος στις γυναίκες μέσα από γυναίκες που οι προσωπικότητές τους έγιναν ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, η ... Διαβάστε περισσότερα
Σήκωσαν λευκή σημαία

Σήκωσαν λευκή σημαία

Δύσκολη σεζόν με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς να δίνουν καθημερινά τη μάχη της τηλεθέασης, ενώ κάποιοι φαίνεται σαν να έχουν σηκώσει λευκή σημαία, αποφασίζοντας προφανώς ... Διαβάστε περισσότερα
Μίνι σειρές με ελληνικά αριστουργήματα-Μανούσος Μανουσάκης και Νίκος Κουτελιδάκης στην ΕΡΤ

Μίνι σειρές με ελληνικά αριστουργήματα-Μανούσος Μανουσάκης και Νίκος Κουτελιδάκης στην ΕΡΤ

Διηγήματα που έχουν γράψει κορυφαίοι συγγραφείς και έχουν «γράψει» στις καρδιές αναγνωστών θα πάρουν «ζωή» μέσα από τις καινούργιες παραγωγές που ενέκρινε η διοίκηση της ... Διαβάστε περισσότερα
Η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκινά τη «Φωτογραφία της ζωής μου»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκινά τη «Φωτογραφία της ζωής μου»

Μία φωτογραφία χιλιάδες αναμνήσεις και συναισθήματα. Μέσα από τα κλικ των φωτογραφικών μηχανών έχουν απαθανατιστεί ιστορίες που έρχονται ξανά στο προσκήνιο με τους πρωταγωνιστές τους ... Διαβάστε περισσότερα