Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναβρασμός στην ΕΡΤ – Πρόσωπα πάνε κι έρχονται

Αναβρασμός στην ΕΡΤ – Πρόσωπα πάνε κι έρχονται

Ένταση στην ΕΡΤ και στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής με τις φήμες για παρεμβάσεις από κυβερνητικά στελέχη να φουντώνουν, ενώ πρόσωπα παραιτούνται στον αέρα… αλλά όχι γιατί θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές.

Αντίθετα, ένας από τους λόγους έντασης είναι ότι η κρατική τηλεόραση δεν κερδίζει την «ψήφο» των τηλεθεατών συνεχίζοντας όμως να είναι «δεμένη» με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Μετά το… θρίλερ σχετικά με το μέλλον στην ΕΡΤ της Κατερίνας Ακριβοπούλου ήρθε και η ανακοίνωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου on air για την αποχώρησή του που είναι εμφανές από τα λεγόμενά του πως δεν πρόκειται για… ευχάριστη παραίτηση. Έτσι ενισχύονται τα σενάρια που ήθελαν τον τελευταίο καιρό να υπάρχει… χάσμα απόψεων μεταξύ του δημοσιογράφου και της διοίκησης της ΕΡΤ με αποτέλεσμα να τον «κόψουν» από την πρωινή ζώνη και να του αντιπροτείνουν κάποια βραδινή εκπομπή… αργά… πολύ αργά κάποιο βράδυ της βδομάδας, οδηγώντας τον έτσι στην παραίτηση, μετά από μία «ενημερωτική εκπομπή που ήταν πρώτη σε τηλεθέαση στην ΕΡΤ» σύμφωνα με τα λεγόμενά του!

Δείτε το “αντίο” του

Τα σενάρια πάντως θέλουν η απόφαση για το «τέλος» της συνεργασίας με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να ήταν επιθυμία και ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων που τον τελευταίο καιρό είχαν… μετανιώσει για την επιλογή τους.

Αναβρασμός όμως υπάρχει σε όλο τον ενημερωτικό τομέα καθώς κυκλοφορούν έντονες φήμες στο ραδιομέγαρο για αντικατάσταση και άλλων προσώπων με τη διοίκηση να προσπαθεί να βρει τρόπους… και πρόσωπα ίσως (?!?) να ανεβάσει την τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεών της. Δυσαρέσκεια μάλιστα για την πορεία των δελτίων στους πίνακες τηλεθέασης φαίνεται να έχουν εκφράσει πολλά από τα κυβερνητικά στελέχη πιέζοντας τη διοίκηση να κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τηλεθεατές σε αυτή την κρίσιμη προεκλογική περίοδο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις