Μελάς Βlog

Αναζητώντας την αλήθεια μέσα από τη «Βαβέλ»

Πρεμιέρα για την καινούργια ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τον Νίκο Φιλιππίδη να ψάχνει απαντήσεις, φωτίζοντας τις λεπτομέρειες και αναλύοντας τα στοιχεία για κάθε μεγάλο θέμα που απασχολεί τους πολίτες.

Η νέα πολιτική εκπομπή του MEGA όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου του σταθμού «θα παρουσιάζει με σαφή και δυναμικό τρόπο, με γρήγορο ρυθμό και σύγχρονη οπτική τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας. Οι καλεσμένοι της εκπομπής, άνθρωποι με εγνωσμένη εμπειρία στον τομέα τους θα συμμετέχουν σε έναν διάλογο ουσίας με σκοπό την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Με τη χρήση νέων τεχνολογιών αλλά και την αξιοποίηση των social media για την επικοινωνία με τους τηλεθεατές, ο Νίκος Φιλιππίδης θα θέτει εξ’ αρχής την ατζέντα της εκπομπής.

Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά και το μέλλον φαντάζει αβέβαιο οι πολίτες πρέπει να έχουν σαφή και καθαρή εικόνα.

Η ΒΑΒΕΛ βάζει… τάξη, σε όσα φαινομενικά δείχνουν να μην ξεκαθαρίζουν μέσα στο θόρυβο και την ασάφεια, ουσιαστικά και ψύχραιμα.»

Η «Βαβέλ» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 00:10 και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα, θα προσπαθεί να εντοπίζει την αλήθεια αποκρυπτογραφώντας όσα συμβαίνουν γύρω μας… αλλά και στο παρασκήνιο της πολιτικής, της οικονομίας, των διεθνών σχέσεων και της ευρύτερης κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Ξεκινά η εφαρμογή του κινήτρου φορολογικής ελάφρυνσης (tax relief) για τις οπτικοακουστικές παραγωγές

Ξεκινά η εφαρμογή του κινήτρου φορολογικής ελάφρυνσης (tax relief) για τις οπτικοακουστικές παραγωγές

Με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως ελκυστικού και ασφαλούς προορισμού για την υλοποίηση οπτικοακουστικών παραγωγών το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ξεκινά την εφαρμογή του κινήτρου ... Διαβάστε περισσότερα
Τα τηλεμαθήματα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Τα τηλεμαθήματα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται καθημερινά, από τις 9 έως τις 12 το πρωί, τα μαθήματα από την εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Το ... Διαβάστε περισσότερα