Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναζητούν το πρόσωπο που θα ανεβάσει τον ALPHA

Αναζητούν το πρόσωπο που θα ανεβάσει τον ALPHA

Ανακατατάξεις προσπαθούν να κάνουν στον τηλεοπτικό σταθμό λίγο πριν τελειώσει η σεζόν και με σκοπό το σχεδιασμό της επόμενης.

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν δεν είναι η καλύτερη για τον ALPHA που με αρκετές λανθασμένες επιλογές τόσο σε προγράμματα όσο και προγραμματισμό έχει σημειώσει σημαντική μείωση των ποσοστών τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον προηγούμενο μήνα, τον Μάρτιο, ο ALPHA σημείωσε 10,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,5% στο δυναμικό κοινό, που είναι από τα χαμηλότερα ποσοστά στη «ζωή» του.

Λογικό λοιπόν που ανώτατοι αξιωματούχοι του αναζητούν το πρόσωπο που θα μπορέσει να χαράξει τη στρατηγική για την επόμενη σεζόν με σκοπό να ξαναγυρίσουν οι τηλεθεατές στη συχνότητά του.

Στο σημείο αυτό μάλιστα αξίζει να αναφέρω πως υπάρχει έντονη φημολογία πως στο κανάλι θα αναλάβει σύντομα καθήκοντα ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά αυτό φαίνεται πως απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς η συνάντηση που έχει γίνει με ανώτατο στέλεχος του σταθμού δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Προς το παρόν λοιπόν… και ακόμα… αναζητείται το πρόσωπο που θα αναλάβει θέση στην ηγετική πυραμίδα του ALPHA, σε μία προσπάθεια να ανακάμψει ο σταθμός κερδίζοντας ξανά τους τηλεθεατές που έχουν αποχωρήσει από τη συχνότητά του λόγω αρκετών κακών επιλογών…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις