Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απίστευτοι! Δεν θέλουν τον Καπουτζίδη!

Απίστευτοι! Δεν θέλουν τον Καπουτζίδη!

Είναι από τα πιο χαρισματικά πρόσωπα του εγχώριου τηλεοπτικού τοπίου έχοντας δικαιολογημένα κερδίσει θετικές κριτικές αλλά κυρίως την αγάπη των τηλεθεατών τόσο ως σεναριογράφος, όσο και ως παρουσιαστής αλλά και μέλος κριτικής επιτροπής talent show.

Σίγουρα λοιπόν ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένα πρόσωπο που θα ήθελαν τα περισσότερα κανάλια στο δυναμικό τους. Και λέω τα περισσότερα γιατί από αυτά φαίνεται ότι εξαιρείται η ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ για την οποία ο Γιώργος Καπουτζίδης όχι μόνο εργάστηκε πολλές φορές αφιλοκερδώς αλλά ανταποκρίθηκε επάξια στο ρόλο και στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.

Όπως φαίνεται λοιπόν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής κάποιοι θεωρούν ότι ο Καπουτζίδης δεν είναι του δικού τους… βεληνεκούς.

Μόνο έτσι εξηγείται ότι την προηγούμενη βδομάδα, στην πρώτη συνάντηση της ομάδας παραγωγής για το ελληνικό τελικό της Eurovision, ορισμένα μέλη της εξέφρασαν την επιθυμία να μην ζητήσουν από τον Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου να παρουσιάσουν το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Για να υποστηρίξουν την άποψη τους αυτή μάλιστα τόνισαν πως δεν πρέπει η δημόσια τηλεόραση να δίνει την ευκαιρία (!!!) για προβολή στον Καπουτζίδη! Ε, ναι, αφού είναι… λογικό ότι ο δημιουργός έχει ανάγκη τη συχνότητα της ΕΡΤ για την προβολή του! Τι…; Λιποθυμήσατε στα γέλια; Κυλιέστε στα πατώματα διαβάζοντας το… επιχείρημά τους;

Περιμένετε, έχει κι άλλο. Στο πλαίσιο των… ισχυρών επιχειρημάτων κάποιος είπε ότι «πρέπει να αναδειχτούν ικανά πρόσωπα», λες και ο Καπουτζίδης και η Κοζάκου (που σημειωτέον, ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ) δεν είναι «ικανά πρόσωπα» αλλά περιμένουν το διαγωνισμό της Eurovision για να κερδίσουν εύσημα για τη δουλειά τους! Τώρα, μπορείτε να γελάσετε άνετα καθώς δεν θα αποκαλύψω… ακόμα το όνομα του προσώπου που θέλουν να «αναδείξουν»!

Πέρα όμως από όλα αυτά τα… ωραία η ομάδα εργασίας δεν έχει κάνει τίποτε άλλο. Δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν όσοι λάβουν μέρος στον ελληνικό τελικό θα παρουσιάσουν τα τραγούδια live ή σε video που θα έχουν μαγνητοσκοπηθεί λίγες ημέρες πριν με ζωντανές ερμηνείες, ενώ ούτε ακόμα έχουν επιλέξει το χώρο για να μπορέσουν να δουν και τις τεχνικές δυνατότητες. Βέβαια, όπως σας είχα αναφέρει προσανατολίζονται σε μαγνητοσκόπηση αλλά και πάλι… τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη να γίνει η συνάντηση των τριών δισκογραφικών εταιρειών (SPIDER, SPICY, PANIK) με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλο.

Όπως αναφέρει κι η επιστολή που απέστειλαν στις τρεις δισκογραφικές «αντικείμενο της συνάντησης είναι η ενημέρωση για τη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού της Eurovision στις 16 Φεβρουαρίου, καθώς και η συζήτηση για τις συμβατικές υποχρεώσεις των εταιρειών απέναντι στην ΕΡΤ»!

Σε αυτή την κρίσιμη λοιπόν συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος θέλει ως έγκριτος νομικός να διασφαλίσει πως οι δισκογραφικές εταιρείες θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν των υποχρεώσεών τους ώστε όποια κερδίσει το «εισιτήριο» για τη Λισαβόνα δεν θα χρεώσει την ΕΡΤ οικονομικά αλλά και σε άλλα… επίπεδα!

Βέβαια, όπως φαίνεται από τις προαναφερθείσες απόψεις μελών της ομάδας παραγωγής τα άλλα «επίπεδα» κινδυνεύουν εκ των έσω προϊδεάζοντάς μας πως για ακόμα μία φορά η ΕΡΤ θα χάσει την ευκαιρία με «το πανηγυράκι της Eurovision» -όπως το χαρακτηρίζουν απαξιωτικά- να κερδίσουν τηλεθεατές στη συχνότητά τους, ή για να τα λέμε σωστά στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις