Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απλές Κουβέντες: ξεκινούν στο ΟΡΕΝ

Απλές Κουβέντες: ξεκινούν στο ΟΡΕΝ

Μία καινούργια εκπομπή έρχεται στο OPEN, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σχέσεις και πώς μπορούμε να τις εξελίξουμε, είτε πρόκειται για επαγγελματικές, είτε φιλικές, είτε φυσικά για προσωπικές σχέσεις.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr σύντομα στο ΟΡΕΝ αναλαμβάνουν εκπομπή ο Σπύρος Ανδριανός, ο Χρήστος Παπανίκας και ο Θέμης Καλόγηρος, ή αλλιώς οι Μen of Style, όπως έχουν γίνει γνωστοί από τις εκπομπές τους στο διαδίκτυο.

Με την εκπομπή τους «Απλές Κουβέντες» μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ θέλουν να δείχνουν πώς μπορεί κανείς να γίνει ο άνθρωπος που πραγματικά επιθυμεί, βελτιώνοντας ουσιαστικά την οπτική που έχει για τον εαυτό του. 

Κάθε εβδομάδα σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει  ραδιοφωνικό booth θα υποδέχονται έναν καλεσμένο και μαζί θα συζητούν για θέματα που ενδιαφέρουν και προβληματίζουν, αλλά διστάζουμε ενδεχομένως να τα εκφράσουμε. 

Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα οι «Απλές Κουβέντες» θα είναι στο ΟΡΕΝ προσπαθώντας να… ανοίξουν μία νέα οπτική αυτοβελτίωσης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις