Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Από τον ΣΚΑΪ στον ALPHA

Από τον ΣΚΑΪ στον ALPHA

Περίοδος ανανεώσεων και μετακινήσεων στο τηλεοπτικό τοπίο με τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών να «χτυπάνε» ακόμα και στους ανταγωνιστές προκειμένου να στελεχώσουν τις εκπομπές και τα προγράμματά τους.

Βέβαια η συγκεκριμένη δεν ήταν… χτύπημα αφού η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ μπορεί να ξεκίνησε με αισιοδοξία αλλά ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω… έλλειψης τηλεθεατών. Έτσι σύντομα θα βρεθεί στον ALPHA… διορθώνω… θα βρεθεί ξανά στον ALPHA και μάλιστα στην ίδια εκπομπή που ήταν για χρόνια, τη «Happy Day». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο δυναμικό της εκπομπής την επόμενη σεζόν θα είναι πάλι ο Δημήτρης Παπανώτας που ήταν «Happy» μέχρι πέρυσι που έφυγε για να πάει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ και στην οποία δεν ήταν… happy οι τηλεθεατές αφού σημείωνε πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα να μην πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.

Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές αλλά όπως μαθαίνω τα δύο μέρη, η διοίκηση του ALPHA και ο Δημήτρης Παπανώτας, έχουν συμφωνήσει οπότε όπως υποστηρίζουν πρόκειται για τυπική διαδικασία. Έτσι λοιπόν αν δεν υπάρξει κάποια… άτυπη διαδικασία -γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει!- τότε την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Παπανώτας θα είναι πάλι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA με σκοπό να σχολιάζει κάθε πρωί την life style επικαιρότητα της ημέρας…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις