Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποφασίστηκε να ρίξει τίτλους τέλους

Αποφασίστηκε να ρίξει τίτλους τέλους

Οι θεατές που συγκεντρώνονταν στη συχνότητα της ΕΡΤ για να την παρακολουθήσουν ήταν δικαιολογημένα ελάχιστοι. Δικαιολογημένα λοιπόν η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να μην της δώσει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και έτσι με την προβολή των αρχικά προγραμματισμένων επεισοδίων θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους.

Ο λόγος για το «Μεγάλο Παιχνίδι» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα που μόνο… μεγάλο δεν μπορείς να το πεις αφού στις… κερκίδες της ΕΡΤ1 δεν γινόταν συνωστισμός! Αν και ο Λέντζας το προσπάθησε και αγωνίστηκε… όπως μπορούσε… το «Μεγάλο Παιχνίδι» παρέμεινε μικρό και σε ενδιαφέρον και σε τηλεθέαση!

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι μετά την έναρξη προβολής του και παρά την δικαιολογημένα κακή πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης υπήρξε… προς τα πάνω αναπροσαρμογή του κόστους του.

Ωστόσο κάλλιο αργά παρά ποτέ η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης διαπίστωσε ότι οι τηλεθεατές δεν πρόκειται να κάνουν… παιχνίδι με το αθλητικό τηλεπαιχνίδι τους και έτσι αποφάσισαν να μην εγκρίνουν την παραγωγή νέου αριθμών επεισοδίων.

Κάπου μέσα στο καλοκαίρι λοιπόν θα ολοκληρωθεί η προβολή των αρχικά προγραμματισμένων και εγκεκριμένων επεισοδίων και το «Μεγάλο παιχνίδι» θα περάσει στο βιβλίο της εγχώριας τηλεοπτικής ιστορίας… με πολύ μικρά γράμματα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις