Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό: Το «φλΕΡΤ» κάνει πρεμιέρα

Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό: Το «φλΕΡΤ» κάνει πρεμιέρα

Τέλος καλό… εκπομπή έτοιμη για αέρα. Αν και οι συντελεστές της εκπομπής στην ΕΡΤ ήταν έτοιμοι να… φλερτάρουν από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου η πρεμιέρα της αναβλήθηκε όταν μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Στη συνέχεια η ΕΡΤ σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής της εκπομπής προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας κατά γράμμα τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλα τα μέλη της εκπομπής που, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον ασθενή (φορώντας όμως πάντα μάσκες, καθώς έχει καταστεί αυστηρά υποχρεωτική η χρήση μάσκας, τόσο για τους υπαλλήλους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όσο και για τους επισκέπτες) υποβλήθηκαν σε τεστ.

Έτσι μετά τον απαιτούμενο έλεγχο όλα τα αποτελέσματα των τεστ –τόσο τα πρώτα όσο και τα επαναληπτικά– για την ανίχνευση του COVID-19 που διενεργήθηκαν στα μέλη της εκπομπής βρέθηκαν αρνητικά.

Τηρώντας λοιπόν όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες η Νάντια Κοντογεώργη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «φλΕΡΤ» θα επιστρέψουν στη συχνότητα της ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με σκοπό καθημερινά στις 4 το μεσημέρι να… φλερτάρουν με τους τηλεθεατές μέσα από θέματα για τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις