Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ατζούν: Πολύ σκληρός για να «πεθάνει»

Ατζούν: Πολύ σκληρός για να «πεθάνει»

Βρισκόμαστε στο μέσο του φετινού «Survivor» που ξεκίνησε προκειμένου στις αρένες μάχης να αγωνίζονται Έλληνες απέναντι σε Τούρκους διαγωνιζόμενους.

Η πορεία του όμως στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν οι αναμενόμενες και έτσι ξαφνικά… όλα αλλάζουν στο ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να «επιβιώσει» στο τηλεοπτικό τοπίο. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη έγινε συνάντηση στελεχών του ΣΚΑΪ με τον παραγωγό Acun Ilıcalı, ο οποίος τους ανακοίνωσε αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι από την επόμενη βδομάδα σταματά το «Survivor Ελλάδας Vs Τουρκίας» και θα υπάρχει απλά…  «Survivor» με μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι αποφασισμένος να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις του ριάλιτι και για αυτό, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες «πηγές» ετοιμάζει πολλές ακόμα αλλαγές. Ενώ, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr δημοσιεύματα σε τούρκικα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο τούρκος παραγωγός αντιμετωπίζει προβλήματα με διάφορα projects της εταιρείας του, όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε χαρακτηριστικά πως «ο Ατσούν είναι πολύ σκληρός για να “πεθάνει”» θεωρώντας πως δεν θα αφήσει το «Survivor» απλά να… επιβιώνει στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά ετοιμάζει και πολλές ακόμα ανατροπές και εκπλήξεις…!

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις