Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δεν είναι τρολιά: Αγιασμός στο «Nomads» για το… κακό μάτι!

Nomads

«Το κακό το μάτι… βγάζει μάτι» πιστεύουν κάποιοι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση βγάζει… δόντια, χέρια… και προκαλεί πολλά ατυχήματα. Έτσι αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια και συγκεκριμένα ευχέλαιο και αγιασμό…!

Μπορεί για κάποιους να είναι αστείο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και ουχί… τρολιά! Άλλωστε στο χθεσινό επεισόδιο που προβλήθηκε το… πρόδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο παρουσιαστής πιστεύει στον Θεό. Έτσι λοιπόν με όλα αυτά τα ατυχήματα που συμβαίνουν στους παίκτες αλλά και πολλά ακόμα που αντιμετωπίζει η παραγωγή του «Nomads» στο νησί Palawan των Φιλιππίνων αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθειά Του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, τη Δευτέρα, μιλώντας στον Λευτέρη Χατζηιωάννου που μόλις ξεκίνησε να συμμετέχει στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 τραυματίστηκε, του είπε πως «Θεωρώ ότι είχε και το βραβείο ατυχίας. Είναι ο πρώτος παίκτης που παίζει σε παιχνίδι κι αμέσως τραυματίζεται» και για το λόγο αυτό ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε «μήπως πρέπει να φέρω παπά να κάνουμε έναν αγιασμό; Να φέρουμε έναν παπά Ορθόδοξο και να κάνουμε έναν αγιασμό;»

Δείτε το απόσπασμα από το Nomads

https://www.youtube.com/watch?v=F_a4x9FakhI

Ε, η επιθυμία του έγινε πράξη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η ομάδα παραγωγής του «Nomads» αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία του Άρνι… μπας και σταματήσουν τα ατυχήματα. Έτσι ζήτησαν επίσημα από την Εκκλησία της Μανίλα να έρθει στο ξενοδοχείο που μένει η παραγωγή κάποιος ιερέας να κάνει αγιασμό… τρισάγιο… μπας και… φύγει το «κακό το μάτι».

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ζητούν ο αγιασμός να γίνει την ερχόμενη βδομάδα, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου που είναι «day off», ημέρα χωρίς αθλητικές δραστηριότητες, ή την επόμενη, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούν ότι θα σταματήσουν τα ατυχήματα αλλά και άλλα… δυσάρεστα που συμβαίνουν. Βέβαια είναι σίγουρο ότι αν μετά τον αγιασμό ανέβουν κι οι τηλεθεάσεις τότε θα κάνουν κάθε μέρα τρισάγιο στο Palawan… κι όχι μόνο εκεί…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις