Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δεν την έκοψαν, την πάγωσαν!

Δεν την έκοψαν, την πάγωσαν!

Eδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί η «είδηση» ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν ξαφνικά να την «κόψουν» και μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια σεναριολογία, έχει βρεθεί κι ο αντικαταστάτης της κι είναι έτοιμος να πάρει τη θέση της στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Τελικά όμως η αλήθεια είναι διαφορετική αφού την «πάγωσαν» προς το παρόν μέχρι να αποφασίσουν οριστικά τη διάρκεια… ζωής της!.

Ο λόγος για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή» που σύμφωνα με όσα λέγονται η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να την κόψει και για αυτό μάλιστα σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου ο βασικός λόγος που σταμάτησαν είναι επειδή είχαν γυριστεί αρκετά επεισόδια και χωρίς ακόμα να έχουν αποφασίσει στον ΑΝΤ1 πόσο θα… ζήσει η τηλεοπτική «Ζωή» τους. Ο αρχικός στόχος ήταν να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι αλλά στο τραπέζι των συσκέψεων έχει πέσει η πρόταση να την ολοκληρώσουν νωρίτερα, κάπου κοντά στο Πάσχα. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η οριστική απόφαση για το μέλλον της καθημερινής σειράς θα ληφθεί αυτές τις μέρες ώστε να ετοιμαστούν τα ανάλογα σενάρια. Από την άλλη να διευκρινίσω ότι το «σενάριο» ότι η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους για να ξεκινήσει στη θέση της infotainment εκπομπή με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα… δεν παίζει! Τόσο ο δημοσιογράφος όσο και η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισαν ότι η ιδέα αυτή δεν είναι και ό,τι καλύτερο καθώς θα υπάρξει και «άτυπη κόντρα» με τη θεματολογία του δελτίου ειδήσεων που θα ακολουθεί στο πρόγραμμα, οπότε η ιδέα έμεινε… ιδέα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις