Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Μόλις πριν από λίγες ημέρες αναφέραμε σε ρεπορτάζ του newsit.gr ότι το OPEN εμφανίζεται σαν να έχει σηκώσει «λευκή σημαία», έχοντας τραβήξει χειρόφρενο σε καινούργιες παραγωγές και μάλιστα σε μία περίοδο σκληρού και έντονου ανταγωνισμού.

Ενώ λοιπόν οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ενισχύσει σημαντικά τα προγράμματά τους για τους επόμενους μήνες, στο OPEN «πάγωσαν» ό,τι σχέδια είχαν και συνεχίζουν με ό,τι είχαν έως τώρα… ή μάλλον με λιγότερα από όσα είχαν βγάλει στην αρχή της φετινής σεζόν. Βέβαια, να αναφέρουμε ότι σήμερα ξεκινά το «Βινύλιο» αλλά αυτό ήταν αποφασισμένο εδώ και καιρό, από την αρχική συμφωνία του σταθμού με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά λόγω φόρτου εργασίας για τη «Ράδιο Αρβύλα» καθυστέρησε η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Έτσι λοιπόν το ΟΡΕΝ έχει σταματήσει τις καινούργιες παραγωγές και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να τις ξεκινήσει σύντομα, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες υπήρξε «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Νυδριώτη, τον διευθυντή των παραγωγών του σταθμού.

Να αναφέρω μάλιστα ότι ο Βαγγέλης Νυδριώτης μετά από μακρά πορεία στο χώρο της παραγωγής σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς βρέθηκε στο σταθμό της Παιανίας από το ξεκίνημα της λειτουργίας του, αναλαμβάνοντας ως επικεφαλής το «χτίσιμο» των παραγωγών. Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους, προϊδεάζοντας… ή μάλλον ενισχύοντας έτσι τα σενάρια που θέλουν το κανάλι να… συρρικνώνει τον κύκλο εργασιών του.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από το συναινετικό και πολιτισμένο όπως μαθαίνω «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Νυδριώτη υπήρξαν και άλλες αποχωρήσεις από το ΟΡΕΝ, άλλες ξαφνικές, ενισχύοντας τα σενάρια της συρρίκνωσης, ενώ άλλες είναι οικιοθελείς αφού κάποιοι επέλεξαν να… παίξουν μπάλα σε καινούργια τηλεοπτική στέγη…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις