Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 – Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα

«Διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 – Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα

Αναδιατάξεις στη διοικητική πυραμίδα του ΑΝΤ1 καθώς πριν από λίγο με εσωτερική ανακοίνωση ενημερώθηκαν Όμιλο του Αμαρουσίου πως ολοκληρώνεται η συνεργασία με τη Γενική Διευθύντρια, Στέλλα Λίτου.

Ήταν Μάιος του 2019 όταν ο Όμιλος του Αμαρουσίου ανακοίνωνε ότι η Στέλλα Λίτου αναλαμβάνει «καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας στον ΑΝΤ1 TV και εντάσσεται στην ανώτατη διοικητική ομάδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η κ. Λίτου έχει αναλάβει πολλές διοικητικές θέσεις σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες Media στην Ευρώπη. Η ηγετική ικανότητα και η εμπειρία της στα Media θα ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα του ΑΝΤ1 TV για να επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι και σκοποί της εταιρείας».

Ωστόσο σήμερα οριστικοποιήθηκε το «διαζύγιο» του στελέχους με τον Όμιλο ΑΝΤ1, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα αναλάβει τα καθήκοντά της. Έτσι, εκτιμάται ότι και τις αρμοδιότητές της θα αναλάβει ο Διευθύνων Σύμβουλος για τις εταιρίες ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS, Γιώργος Λεβέντης, ενώ όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν αλλαγές στη μετοχική σύνθεση του σταθμού με νέους επενδυτές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις