Δίωρη στάση εργασίας στον ALPHA για τις συνεχιζόμενες απολύσεις

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι συνεχιζόμενες απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό με αποτέλεσμα η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής να πραγματοποιεί σήμερα δίωρη στάση εργασίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α

«Μετά την κατάργηση των τμημάτων ENG-LINK στον ALPHA και την απόλυση 38 συναδέλφων μας, μετά την κατάργηση του τμήματος ENG στο OPEN και την απομάκρυνση και εκεί 21 συναδέλφων μας ο χορός των απολύσεων… συνεχίζεται.

Την εβδομάδα που μόλις έκλεισε πραγματοποιήθηκαν 4 νέες απολύσεις στον ALPHA. 3 Τεχνικοί  και 1 Διοικητικός.  Σχεδόν μια απόλυση την ημέρα.  Στο συγκεκριμένο Σταθμό μετράμε ήδη 42 απολύσεις και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσουν.

Συνάδελφοι, ο εργασιακός μας βίος δεν είναι σκακιέρα όπου κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας.»

Έτσι η Ένωση πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 10/8,  από ώρα 14:00 έως 16:00, δίωρη στάση εργασίας στον ALPHA και Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Νέα σεζόν: Για ποιους ξεκίνησε με κέρδος και ποιοι κλαίνε!

Νέα σεζόν: Για ποιους ξεκίνησε με κέρδος και ποιοι κλαίνε!

Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της κούρσας για την τηλεθέαση, μίας κούρσας που ξεκίνησε νωρίτερα από τις προηγούμενες σεζόν, αλλά κάποιοι ξεκίνησαν δυνατά, κάποιοι… αγκομαχούν, ενώ ... Διαβάστε περισσότερα
«Κέρος: Το μυστήριο των σπασμένων ειδωλίων» – Η πρώτη συμπαραγωγή ντοκιμαντέρ COSMOTE TV και National Geographic

«Κέρος: Το μυστήριο των σπασμένων ειδωλίων» – Η πρώτη συμπαραγωγή ντοκιμαντέρ COSMOTE TV και National Geographic

Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια, με ένα επικό ταξίδι εξερεύνησης στην καρδιά του Αιγαίου, με σκοπό να αποκαλύψει ένα μυστήριο 4.500 ετών. Σήμερα, με ... Διαβάστε περισσότερα