Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δύο πυροσβεστικά οχήματα μετά τις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι!

Δύο πυροσβεστικά οχήματα μετά τις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι!
Facebook: oloimaziboroume

Η ανταπόκριση πολύ κόσμου, χιλιάδων απλών πολιτών ήταν άμεση και συγκινητική προφέροντας ο καθένας ό,τι και όσο μπορούσε.

Μετά την καταστροφική φωτιά στο Μάτι στην οποία “χάθηκαν” 99 άτομα η δράση “Όλοι Μαζί Μπορούμε” ξεκίνησε τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων αλλά και χρημάτων. Έτσι με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αγοραστούν δύο πυροσβεστικά οχήματα που θα δοθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση:

“Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Όλοι Μαζί Μπορούμε, το καλοκαίρι, μετά τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική. Ιδιώτες και εταιρείες στάθηκαν αρωγοί στο κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και συνεισέφεραν στον ύψιστο βαθμό.

Είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα κατέφθασαν στο σημείο συγκέντρωσης του Όλοι Μαζί Μπορούμε, με τη συνολική προσφορά να ανέρχεται στα 110.000 κιλά τα οποία διανεμήθηκαν σε δήμους και φορείς. Παράλληλα, από τις προσφορές του κόσμου στο “Με 1 click μπορείς” συγκεντρώθηκαν χρήματα με τα οποία θα γίνει η αγορά δύο πυροσβεστικών οχημάτων με τον αντίστοιχο εξοπλισμό τους και θα παραδοθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.

Τα δύο νέα οχήματα θα ενισχύσουν και θα διευκολύνουν το έργο των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε άμεση έκκληση βοήθειας.

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε βρίσκεται πάντα κοντά στον συνάνθρωπο και μέσα από τις δράσεις του συνεισφέρει όπου κρίνεται αναγκαίο”.

Έτσι για ακόμα μία φορά απλοί πολίτες απέδειξαν πως “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις